Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czesławf

Jakie szansę dalibyście mi u takiej dziewczyny ? Opis .

Polecane posty

Gość Czesławf

Jest w moim wieku jest bardzo ładna i wiele osób o niej mówi, dla mnie całokształt jej wyglądu to 8/10 robi sobie studium pracę ma marną za 1200 zł nie jeździ na dyskoteki chociaż jej koleżanki są gdzieś co tydzień jest typem domowniczki aczkolwiek jest bardzo wesołą osobą z którą da się pogadać mimo że jest już delikatnie po 20 nie miała jeszcze chłopaka ma samochód wie o tym że bardzo mi się podobała w czasach szkolnych natomiast ja : siedzę dużo w domu jakiśch bliższych kolegów nie mam w wyglądu podobno 7/10 nie mam stałej pracy , samochodu również edukację już zakończyłem miałem dwie dziewczyny lecz nie były to za poważne związki w sumie mam jakieś plany na przyszłość jeszcze co ważne mam wrażenie że także kiedyś się jej podobałem, lecz moja intuicja również może mnie zawodzić jestem takim typem romantyka jak 5 razy na rok zalicze jakąś imprezę to góra . Więc teraz pytanie , jakie dacie mi u niej szansę na podstawie tego co tutaj napisałem ?

Gość rt70p
Człowieku, nie analizuj tak. Życie jest płynne, a wartość drugiego człowieka każdy oceni inaczej. Po prostu nie zastanawiaj się za wiele, tylko działaj. Trochę pewności siebie. :)

Gość Franekk
No narazie nie mam zamiaru do tego konkretnie podejść , wolę żeby to się potoczyło wolniej . Zaczął bym działać dopiero wtedy gdy bym zobaczył że choć w małym stopniu jest mną zainteresowana , także w sumie też przez to założyłem ten temat .

Gość rt70p
Samo to się jeszcze nic nie zrobiło. ;) Musisz coś zadziałać, dać jej choćby delikatnie do zrozumienia, że jesteś zainteresowany.