Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś wie??

Jak ma na imię Mycha??

Polecane posty

Gość bez watpienia dajesz dupy
ojej zawisc? czego mamy ci zazdroscic? tylko mi nie pisz ze nie pisalas nic o zazdrosci, bo pojecie zawisci obejmuje swoim zakresem zazdrosc. A wiec czego? tego ze mieszkach u helmutow? czy ze jezdzisz bmw jakiegos starego Heinricha i sie podniecasz. Tego czy czego? Bo nie rozumiem :o

Nie jestes pierwsza ani ostatnia zapewne osoba ktora sie mna tak ''interesuje'' wiec nie jest tak jak piszesz :) niczyja uwaga nie jest mi potrzebna i tak samo wiekszosc tematow o mnie olewam chyba, ze ktos potrzebuje mojej pomocy. Pisze o zawisci bo czepiacie sie tylko ludzi ktorzy albo pisza tu ze maja pieniadze, albo im sie powodzi w zyciu lub tez wyjechali za granice - zawsze sa to osoby, ktore gdzies cos napomkna o szczesciu w swoim zyciu - zauwazylam to wiec wyciagam wnioski. v Wmawianie mi, ze jezdze nieswoim samochodem albo daje temu czy innemu doopy przestalo tu kogokolwiek bawic a nawet interesowac. Jak juz wymyslacie to badzcie oryginalni, comprende?

Gość bez watpienia dajesz dupy
A ja wiem czemu sie ludzie ciebie tak czepiaja. Doskonale wiem. Niestety ty nie jestes w stanie tego zauwazyc, bo wedlug ciebie powodem jest twoja emigracja i to ze jezdzic bmw :D:D:D i nie potrafisz dostrzec nic innego :D

No to slucham? bo jestem zarozumiala, czy moze sie wywyzszam? a moze chodzi o to, ze zawsze uparcie bronie swojego zdania czasem nawet narzucajac je innym? Tak jest, najczesciej w taki sposob wypowiadam sie w tematach na ktorych sie znam np. o psach i ich psychice, o bezsensownym rozmnazaniu. Byc moze sprawilam tu nie raz poprzez sposob jaki pisze wrazenie osoby ktora sra wyzej niz ma doope, zdaje sobie z tego sprawe. Niemniej jednak z drugiej strony zawsze chetnie i bezinteresownie pomagam innym, doradzam - poza tym to tylko forum. Ktos niezawistny nie zwroci na mnie wiekszej uwagi, ewentualnie normalnie skrytykuje. v Aczkolwiek - jaki to ma zwiazek z jakimis helmutami i innymi bajkami? Bezcelowo tego nie wymyslacie ale bezpodstawnie owszem.

Doskonale wiem, ze czlowiek ktorego nic nie kluje nie bedzie marnwal czasu na trucie o mnie i do mnie jesli za mna nie przepada. To logiczna i oczywista sprawa. Zycze tobie mimo wszystko dobrej nocy.