Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolazopola

wyznal milosc po 2 tygodniach

Polecane posty

Gość jolazopola

Po dwóch tygodniach codziennego spotykania facet powiedzial, ze mnie kocha. Czy to mozliwe? Czy sciemnia?

Gość chyba ci sie pojecia pomylily
chce seksu na bank!!

zakochanie jak najbardziej (nawet od pierwszego wejrzenia) - ale miłość jeszcze nie

mój obecny narzeczony też wyznał miłość po 2 tygodniach, wiec jak widać to możliwe.

Gość jolazopola
oby to byla prawda, bo juz mam dosc pomylek w swoim zyciu

Gość nie nastawiaj sie za bardzo
oni zakochuja sie szybko ale jeszcze szybciej odkochuja no i wyolbrzymiaja ,moj byly tez po 2 tyg a po 3 miesiacach sie okazalo ze jeszcze jedna mial ktora zlapal na ten sposob

Gość jolazopola
a jak podtrzymac zainteresowanie w takim zwiazku, nie chce zeby szybko sie znudzil. Zawsze bylam za dobra dla facetów. Moze to byl bląd

Ile masz lat? Ile on? Przespalas się już z nim? Pytam, bo to stara ściema na małolaty. Jeśli jednak zrobił Ci już dobrze, to coś w tym może być. Wszystko jest możliwe. Sam tak właśnie mam. Rozum mim mówi "ona jest wariatką", ale za serce ujęła i cierpię. :-(

Kiedy spotkałam się z facetem pierwszy raz w życiu , nigdy wcześniej z nim nie rozmawiałam. Po kilku godzinach rozmowy stwierdził , że jesteśmy parą. Następnego dnia powiedział , że ożeni się ze mną. Po tygodniu wyznał mi miłość. Minęło kilka lat. Dziś jest moim mężem.

Gość jolazopola
Tak. Powiedzial mi to po seksie. Mam 26 lat

Gość jolazopola
on 27

Gość do niedawna sama 30-latka...
mój też się tak pospieszył... ja na to, że nie jestem gotowa na takie wyznanie.... Po 4 miesiącach nic się nie zmienia, a przez intensywność kontaktów czujemy, jakby to był co najmniej rok. Można. Nie ufaj w 100%, ale daj szansę. Po prostu nie nastawiaj się, że na pewno wszystko będzie idealnie, wytłumacz mu, że chcesz lepiej poznać, ale z drugiej strony - ciesz się chwilą :)