Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda0012

nieregularny okres, plamienia przed i po

Polecane posty

Gość Magda0012

Witam. Mam dość krępujący problem. Otóż zawsze miałam nieregularny okres, np raz dostałam 20 raz 21 raz 19 ale tylko tak. W listopadzie okres dostałam 27 w grudniu natomiast okres miałam po 1.. w styczniu 16. Zawsze po okresie następuje u mnie brązowe plamienie co jest rzeczą naturalną, natomiast 16 dostałam bardzo obfitego brązowego plamienia, następnego dnia dostałam okres , trwał on dwa dni a potem znów miałam plamienie. Pierwszy raz miałam tak nieregularny okres i pierwszy raz miałam takąs ytuacje z brazowa wydzielina. Wspolylam z chlopakiem przez ostatnie miesiace, nie biore pigulek ale zabezpieczamy sie prezerwatywami. Prosze mi powiedziec co to moze oznaczac? Czy musze biegiem isc do apteki po test ciazowy czy nie ma czym sie martwic? Dzisiaj mam lekkie poubolewanie jajników po prawej stronie tak jak bym miala dostac niedlugo okres, ale czy go dostane? Prosze o odpowiedz

Gość a ja wam powiem zeee
brazowe plamienie moze byc objawem niedomogi fazy lutealnej czyli niskim poziomem progesteronu -zaburzenia hormonalne jesli to jednorazowy pzrypadek to nic groźnego

tez tak mialam tylko ze u mnie to trwalo bardzo dlugo - wkoncu ginekolog przepisala mi tab anty zeby wszystko wrocilo do normy - po pierwszym opakowaniu nie mialam juz rzadnego problemu - tak jak kolezanka wyzej napisala - problem z hormonami - czasami tak bywa ze sie rozreguluja - poczekaj jakis czas i jak problem dalej bedzie idz do ginekologa - napewno Ci pomoze :)