Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba po przejściach

zostanę puszczalską starą panną

Polecane posty

Gość do jako wszechwiedzący orendż
kilka ,,meskich nickow,, odbieram jako wlasnie kobiety pod meskim nickiem ale niewazne :P bywajcie :D

raczej nie sprawia wrazenia imprezowiczki aczkolwiek zawsze moge sie mylic, a co do tych plastrów to po co je nosic skoro nie ma sie faceta?

Gość jako wszechwiedzący orendż
co mi powtarzałeś? paranoja Ci się zaczyna? dziś czytam topik o imionach na kafe, a Ty o jogurcie jagodowym zaczynasz napierdalać itp, teraz o dziewicach...aż taką masz potrzebę wyrażania swoich opinii na każdy temat, w realu nikt Cię nie słucha?

Cream, część moich gruczołów dokrewnych powiedziało "fuck you, mamy urlop, radź se sama, ewentualnie coś tam wydzielimy podczas przerwy na drinka", nie wiem czy plastry także leczniczo się stosuje (bo te mają słabsze działanie) ale całkiem możliwe

babochłopy tez były takie czasy, kobiety stają się męskie a faceci zniewieściali:P chociaż Maciek mnie tymi swoimi konserwatywno-liberalnymi poglądami zainteresował, i po jego wypocinach nie wiem czy baba by taką logiką byla w stanie się kierować:D

Gość
macius ty nie jetes kobieta tylko dzieciak. Po prostu dzieciak.

"aż taką masz potrzebę wyrażania swoich opinii na każdy temat, w realu nikt Cię nie słucha?" Tak, taka mam potrzebe wyrazania swoich opinii na kazdy temat, bo w realu nikt mnie nie slucha. Gra? To teraz merytorycznie;)

Gość niechcemisielogowac
Maciek zawsze jestes tak mily dla wiekszosci osob w realu czy to tylko taka poza na kafe?

Maciek, kim jestem? jedną z wielu co wyśmiała Twoje dość słynne na kafe poglądy, czy wiesz może coś więcej ode mnie samej?:D "chyba zacznę się interesować nieśmiałymi, grzecznymi chłopcami " będziesz sprowadzać ich na drogę nierządu i rozpusty?

"Gra? To teraz merytorycznie" merytorycznie na temat czego?

Gość
ciebie macius mamusia to bila czy wychowywala bezstresowo???

Gość dołektotalny
Żaba, ja sie obracam wsrod samych porzadnych ludzi, co to sa razem po 10 lat (a sa w moim wieku) :D istna liga polskich rodzin... aaaa ide spac, bo zarabiac jutro trzeba od rana znowu ;p

Gość wertyredtf
;)

@niechcemisielogowac: zawsze staram sie byc mily dla ludzi, ale jednoczesnie jestem dobry dla dobrych i zly dla zlych:)

Gość
to widac. Jestes zupelnie nieprzystosowany spolecznie. Pewno dlatego kafe to caly twoj swiat. Od rana do poznej nocy.

"merytorycznie na temat czego?" Wymysl jakis temat, tylko nie gotowanie hehe;) 🖐️