Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka95671

Moja córeczka ma chłopaka.Co robić ?

Polecane posty

Gość a moze bys
a moze bys corce właczyła KUBUSiA PUCHATKA ????????????

Gość Loora flora
*BLE BLE* Chce wam uzmyslowic ze kontakty osoby pelnoletniej z osoba ponizej 15 roku zycia jest przestemstwem i grozi za to 12 lat wiezienia i cwelenie w pierdlu Jestes nienormalny ? Za pocalunki i za przytulanie jego nie skażą do wiezięnia a seksu z nią uprawiać nie będzie bo z tego co napisała autorka tekstu to chłopak wydaje się opiekuńczy i odpowiedzialny. A tak po za tym to szkoda mi tej małej dziewczyny. Jak na swój wiek dużo przeszła bo na pewno nie jest przyjemnie wychowywać się w obecności ojca -pijaka a teraz znalazła kogoś komu może zaufać,kogoś kto może naprawde sie nia zaopiekować i troszyc sie o nią,ona jest radosna ale i tak wszystko jest skreslone bo wszyscy beda wokol niej wytwarzac nieprzyjemną atmosfere a wlasciwie wokol tego chlopaka. A wszystko przez co ? Przez głupi wiek...ehhhh I pewnie bedzie zmuszony sie z nia nie spotykać. Na miejscu matki oczywiście też bym się mu dokładnie przyjrzała ale gdyby okazał się naprawde wyjątkowym chłopakiem za nic w świecie nie kazałabym córce nawet takiej 12 letniej zrywać z nim znajomości.Po za tym przez doświadczenia ona może byc chociaz nie fizycznie ale psychicznie dojrzała ,nawet bardziej niż rówieśniczki jego chłopaka które wiele z nich zachowuje się jak rozkapryszone dzieciaki.Więc po części mozna zrozumieć chłopaka

Gość Alexandree134
śmiesznie muszą razem wyglądać :D ona taka mała a on duży no ale cóż słodkie to

Nawet pocalunki o ile sa one z jezyczkiem sa przestemstwem tak mloda osoba

Gość Marceli Szpak II
Podaj ten paragraf za pocałunki.

Gość Alexandree134
Ok nawet jeśli są to przecież nawet gdy to robią w ukryciu to nic im się nie stanie. Ale np. do przytulania już się nie czepiaj

Gość kokter
Dlaczego wszyscy wszystko musicie sprowadzać do seksu ? A może ten chłopak rzeczywiście szukał kogoś do kochania i chce sie kimś opiekować . ale jak zwykle kazzdy wsadza wszystkich do jednefgo worka.........

Teraz jest szczcegolny trend na duuuuuuuzo mlodsze, wielu celebrytow zyje dlugo w pojedynke czekajac az przyszla towarzyszka zycia wyrosnie z pieluch, duzo mlodsza i do tego ladna dziewczyna to prestiz, nawet jesli to jeszcze dziecko i nie wolno tknac ilez to znanych osob bylo podejrzewanych o homeseksualizm dopoki w wieku 30+ lat nie pojawili sie z 18 latka u boku

Gość uuuuuuuuuuuuuu5776
Twoja córka bBedzie mial56 a córke hahaahahahahah juz niedługo !!!!!!

Gość Heniu
Przecież niedawno 13-latka zabiła się bo matka ją nakryła z chłopakiem 17-letnim. Ona dostała szlaban a on do poprawczaka za pedofilię. Prowo czy nie takich przypadków jest dużo i trzeba sobie z tym radzić samemu bo na państwo nie ma co liczyć. Zakazać czy zrobić awanturę zawsze się zdąży. W moim bloku też były awantury i co z tego? Tylko w mojej klatce 4 bękarty. Policje wzywać, że pedofilia? A prawo nie nadążą za rzeczywistością, bo w świetle prawa osoby poniżej 15 to dzieci natomiast definicja pedofilii jest dość oczywista: taki np. pedo-bear traci zainteresowania gdy ofiara zaczyna wykazywać jakieś tam iluś-rzędowe cechy płciowe. A znacie jakąś 15-latkę, co nie ma kobiecych cech płciowych? Musiałaby być mocno opóźniona w rozwoju. Raz pracowałem obok gimnazjum to takie laski stamtąd wychodziły, że faceci w latarnie wjeżdżali - zamknąć ich także? I dobrze ktoś napisał że rówieśnice 18-latka interesują się dużo starszymi - zresztą nic dziwnego bo same często wyglądają na 25 i więcej. Najlepszy przykład to ta blondyna z Sopotu co zaginęła - 19 lat a spotykała się z dobrze sytuowanymi kolesiami w wieku około 30. Takie czasy i trzeba coś z tym robić a nie pitolić bez sensu.

Gość trtyetrert
12 lat i ma chłopaka a jaki sens jest w tym wieku miec chlopaka przeciz w polskim prawie wspolzycie przed 15 rokiem jast karalne

Gość Haszliczek287
A to posiadanie chłopaka równoznaczne jest z seksem ?? Nie wiedziałem..........

Gość matka95671
Przeczytałam uważnie wszystkie komentarze i widzę że większość z was nie zaakceptowałaby sytuacji w której ja się znalazłam. Problem w tym że wy tego chłopaka nie znacie a ja go bardzo polubiłam bo uważam że jest naprawdę troskliwy i opiekuńczy w stosunku do Dominiki.Dużo pomaga jej w lekcjach,spędza czas. Wcześniej nie mogłam wszystkiego pogodzić,znaczy pracy z córką .Wychowuje ją sama i wiadomo nie jest łatwo. Ktoś tu powiedział żeby nie niszczyć ich miłości tylko z powodu tego że on jest starszy o 6 lat ,więc chyba postaram się tego nie robić. Tym bardziej że oni znają się już od 15 miesięcy,poznała go w 4 klasie więc bardzo są przyzwyczajeni do siebie,zresztą to widać. Ehhhh niezbyt dobrze to wygląda,wtedy 17 i 11 ,teraz 18 i 12 ale cóż....

Gość powinnasś
To dokłładnie przemyslec . Ale jesli jestes pewna ze chcesz aby twoja dominika byla z tym chlopakiem to powinnas jemu wytlumaczyc co i jak ze gdyby chcial z nia wspolzyc to jest to karane a po za tym moze ja fizycznie skrzywdzic bo 12 latka na pewno nie jest zdolna do seksu

Gość Co ty robisz yyy y...XD
Może powinnaś od razu zakupić jej tabletki antykoncepcyjne ? D

Gość Dlatego,że ...
Za duża róznica

Gość eedeeeedeee
no to jak ją przeleci to pójdzie siedzieć, bo to jest karalne kobieto! to jest chore dziecko zadaję się z gościem biologicznie dojrzałym seksualnie :O jak to nie jest głupie prowo to się kobieto ogarnij ;)

Gość Heniu
Dramatyzujecie. Jak matka z córkę są w miarę ogarnięte to do niczego nie dojdzie - ja wytrzymałem raz pół roku bez seksu to jakiś 18-latek (podobno spokojny) też da radę :) Bardziej bym się martwił czymś, co w akcie oskarżenia brzmi "inne czynności seksualne" - np. trzymanie za rękę? Czy cmoki w czółko? Przytulanie się? Ale mówię jeszcze raz - prawo prawem a życie życiem, trzeba by połowę gimbusów zamknąć za pedofilię - i to tą ładniejszą połowę bo pewnie druga połowa też by chciała, gdyby i ją chciano :) Dlatego w praktyce jest to martwy przepis - chyba, że ktoś ma pecha i go złapią. W sumie to tego chłopaka można łatwo ustawić - mówisz, że ma robić co każesz albo zamkniesz go za pedofilię i już :) Będzie drewno rąbał, zakupy przynosił... Przyda się ktoś taki.

Gość Edi 100
Bez przesady nikt nie zamknie w pace jakiegos goscia co ma 15 lat za to tylko ze pocalowac 13 latke ale w tej sprawie sytuacja wyglada gorrzej ..jedna 18 i 12 jakbyy to pwiedziec roznica az duza

Gość rzygać mi się chce na to jak
jesteś pusta mamusio 12 latki ten koleś posuwa Twoją 12 letnią córunię i pewnie niedługo będziesz babcią bo wszakże antykoncepcja dla nich to wiedza tajemna :D

Gość Vlaara
A mi sie zygac chce jak widze takie wpisy jak na górze . Jesteście zalosni ci co tylko sprowadzaja zakochanie do seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sumizumi
Kur... Ten świat się wywraca do góry nogami, co tu się wyrabia. Kobieto zastanów się nad tym, Twoja córka ma DOPIERO 12lat to jeszcze dziecko, ja w jej wieku jeszcze lalkami się bawiłam, ktoś wyżej miał rację co 18 latek może widzieć w 12 letnim dziecku, (tu nie chodzi o jej urodę czy coś, bo nawet nie wiem jak Ona wygląda) ale to przecież jeszcze dziecko. A wątpię w to żeby On nie był z tych co tylko o jednym myślą, facet to facet wiadomo.

Gość gość
czy chciałaby Pani porozmawiać o swoim problemie z córką w programie?

Gość gość
Większość odpowiedzi w tym temacie jest pisana przez niesamowitych tępaków. Na przykład: "powinnasś 2013.02.14 To dokłładnie przemyslec . Ale jesli jestes pewna ze chcesz aby twoja dominika byla z tym chlopakiem to powinnas jemu wytlumaczyc co i jak ze gdyby chcial z nia wspolzyc to jest to karane a po za tym moze ja fizycznie skrzywdzic bo 12 latka na pewno nie jest zdolna do seksu" Jak można takie brednie w ogóle pisać. Każda dziewczyna jest zdolna do seksu, a te od pierwszej miesiączki są nawet zdolne do posiadania dzieci. Związek 12 latki i 18 latka to co prawda rzadkie zjawisko, ale też się zdarzają. Wiele 12 latek wygląda jak młode kobiety, a nie małe, płaskie dziewczynki za które idioci i idiotki je chwilami biorą. A te 15 lat w polskim prawie jest tylko po to żeby nie było nadużyć i wykorzystywania seksualnego, a nie po to żeby zabraniać seksu młodszym nastolatkom. Nawet tego idioci nie rozumiecie. A gdy się zdarzy wpadka i policja zostanie powiadomiona to żaden normalny sąd nie skaże na więzienie takiego chłopaka, jeśli dana dziewczyna go będzie bronić.