Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomba*

globulki betadine

Polecane posty

Gość bomba*

mam pytanie czy przy tych globulkach może mnie mąż pieścić bez stosunku ?

Gość szuruburubranka
A na co bierzesz?? Na infekcje, na nadzerke?? Ogolnie raczej moze, masz na mysli lechtaczke tak?? Bo tak to sie troche usyfi, bo one mocno brudza na zolto te globulki.., I dbajcie o higiene, bo jak tam masz jakas infekcje czy nawet nadzerke to latwiej o zakazenia rozne. Polecam po zabawach sie podmyc jakims plynem dobrym bez sls, parabenow, aromatow i niskim ph (moze ten lacibios protecta ci przypasuje, dla mnie jest super).

Gość bomba*
globulki przyjmuję na infekcje i nadżerke też mam :( dotychczas stosowałam płynu z ziaji a czy po tych globulkach powinnam coś na odbudowe flory bakteryjnej zażyć ?

Gość arielll
No powinnaś, powinnaś bo zawsze po lekach warto - możesz probiotykiem dopochwowym bo szybciej działa - ja teraz oststnio wspomagałam się invagiem, myślę, że skutecznie bo problem nie wrócił.

Gość kawaliri
Na twoim miejscu podczas leczenia infekcji zrezygnowałabym z pieszczot i seksu. Już w trakcie terapii możesz wspomagać się probiotykami, szybciej się wyleczysz. Możesz włączyć do codziennej pielęgnacji sfer intymnych provag żel, stosuj go po kąpieli a nie będziesz miała takich problemów. Zastanów się nad wymrożeniem lub wypaleniem nadżerki, moja nadżerka była siedliskiem bakterii i dopiero po jej usunięciu infekcje przestały nawracać.

Gość gość
czy u Was te globulki wypływają w tak dużej ilości i brązowym kolorze?? dostałam betadine po usunięciu nadżerki, mam stosować co drugi dzień przez miesiąc a póxniej lactovaginal na odbudowanie flory.Ale te globulki strasznie brudzą://