Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =((

Wciąż kocham tego gnojka

Polecane posty

Gość =((

Nie poznaje siebie.. Od zawsze miałam powodzenie, dużo przyjaciół. Zakochana byłam kilka razy. Nie wychodziło, pocierpiałam ale po jakimś czasie znajdowałam sobie kogoś i było ok. Jego poznałam ponad rok temu. W ogóle sie nie zapowiadało na to że cos miedzy nami bedzie.Od słowa do słowa i wyszło że sie zakochalismy w sobie. Do dzisiaj nie mam pewnosci co to było z jego strony, okazał sie okropnym ch... nie chce nawet tego sobie przypominać bo na płacz mi sie zbiera, był okres ze o nim nie myślałam, nie czułam nic. Teraz go juz nie kocham ale sentyment został i właśnie.... poznajac innych chłopaków ciągle porównuje ich do niego... Nie mogę zapomnieć. Pogodziłam sie z tym ze nic z tego juz nie bedzie, rozliczylam sie z przeszloscia,wyciagnelam wnioski.Wiedzialam ze dobrze robie,nie utrzymujac z nim kontaktu,chociaż cierpiałam . Miało mi przejść... Przeszło, nie chcę z nim być bo będę bardzo nieszczesliwa z pewnych powodów, choc z drugiej strony paradoksalnie dał mi wiele szczescia... Jak mam sie z tego wyleczyc?

Gość =((
up..

HM ciężko będzie ja mam ten sam problem a jestem facetem tak myślę co ona ma w sobie takiego że ją tak kocham

Gość =((
Ile to trwa u Ciebie?

Gość kokochrzanel
u mnie piąty rok