Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mertii98777

Uderzyłam dziecko koleżanki, jak była u mnie w odwiedzinach.

Polecane posty

Gość malinka9943
Ja swojego dziecka nigdy nie uderzyłam, ale jak by taki gnojek coś zrobił mojej córce, to zatłukłabym!

Gość Najbrzydsze sa golfy
Z tymi sadami tez przesadzacie.Ja na miejscu tamtej matki bym sie wk..wila opieprzyla cie I zerwala kontakt.Ale do sadu isc:D za 3 klapsy?

Jednym słowem dałaś się ponieść i zniżyłaś się do poziomu dziecka. Albo i niżej.

Gość Ragggamii
Nie, jednym słowem to ty jesteś głupia i ograniczona, a autorka dobrze zrobiła!

Gość DO Yyy
a Twój gnojek ma prawo bić moje dziecko?:O

Głupia to ty jesteś. Jaki MĄDRY dorosły leje po głowie dzieciaka?? Trzeba było koleżance w łeb dać. Czemu nie dała? No i po co zakłada wątek? Bo wie, że źle zrobiła. A ty jesteś jakimś chorym babsztylem.

Gość a ja nie podzielam zdania
lillybilyy czy jak jej tam. Wychowalam 3 dzieci i wszystkie wiedzialy co wolno a co nie. Takiego gowniarza od kolezanki tez bym zdzielila przez leb juz za ciastka a potem owa kolezanke. To moj dom i moje zasady . Koniec kropka . Szczyl powinien wiedzec co mu wolno a co nie bo wyrosnie na pajaca spolecznego.

Gość Luccidaa
Babsztylem to ty jesteś i trzeba ci dać przez łeb, to ci się może trybiki przestawią, matole!

Tak jest jak się zagryza wargi zamiast od razu reagować. A potem BUM i nerwy puszczają.

Gość gggg2
autorka przesadziła trochę. Też by mnie nerwy poniosły ale nigdy nie uderzyłabym cudzego dziecka po głowie. Szarpnęłabym, pokrzyczała i zaprowadziła siłą do matki.

Gość Luccidaa
Oczywiście to było do tej idiotki - Barbiotki

Gadaj zdrów pod różnymi nickami brak ci konsekwencji bo pewnie i ciebie bito po tym pustej czaszce.

nie po glowie tylko przez leb, a ja wlasnie tekiemu dnojowi w sam leb bym nakladla i zrobila moze to czego mamusia nie potrafi...

Gość Luccidaa
Pod różnymi nickami to ty się Barbiotka ukrywasz, lillybilly to na 100% ty

Barbiotko urodz jeszcze 3 synow , wychowaj i pogadamy OK?/::D

Gość ahahahc
Też wpadłabym w furię, ale co najwyżej potrząsnęłabym tym gówniarzem.

ładnie ja popieracie, ale autorka nie różni się nic od tego bachora - nie panuje nad sobą i robi co chce; idąc waszym rozumowaniem mamuśka bachora powinna jej natłuc, a potem nich będzie vendetta

Gość *Barbiotka* gada sama do
siebie, ta kupka kału ma móżdżek wielkości łepka od szpilki, na dodatek złożony z odchodów pawiana :)

Gość weqwewqewq
"i ten gówniarz ją popchnął na łóżko tak, że uderzyła głową w ścianę. Ja dostałam furii, zdzieliłam go parę razy przez łeb otwartą ręką i "jeszcze raz tkniesz moją córkę, to cię zatłukę, pieprzony gnoju"." boże co za debilka z ciebie, nie wierze że to prawda... Powinni co odebrac dziecko.. to zreszta tylko twoja interpretacja, że to kolezanka nie wychowuje syna, moze po prostu nie woła na niego per gówniarzu, jak ty masz w zwyczaju zwracac sie do dzieci...Pewnie sama masz fioła na punkcie swojej coruni, i jescze wpadasz we furię? Idz się leczyc... Dzieci się bija o zabawki, po prostu nie zostawia się ich samemu sobie, jak są małe to popychają się co chiwla, bo nie wymyślą, że mozna do tego uderzyc głowa w scianę... ja bym, na miejscu koleznaki zrobiła dziecku obdukcję, od uderzeń w głowę moze mic uraz neurologiczny. Mam nadzieję, że to kolejne głupie prowo

Gość lillybilly
W Polsce ludzie maja do czynienia z prawnikami tylko wtedy gdy sytuacja jest naprawde tragiczna. sprobuj dac komus w pysk publicznie za granica i zobaczysz ile bedzie Cie to kosztowac. 5000 euro .A jak pracujesz jako przedszkolanka i uderzysz dzieciaka, to mozesz najpierw stracic prace a pozniej jeszcze slono zaplacisz. To nie sa bajki i nie radze Ci bic po glowie obcych dzieciakow, zwlaszcza kiedy rodzice to wyksztalcone i cwane osoby. A jak krecisz sie wsrod plebsu to moze sie skonczyc jeszcze tragiczniej bo takie dzieciaki czesto pochodza z popierdolonych rodzin.

Gość petri4214
dzieci się nie bije a bicie po głowie to zbrodnia! Sama zachowałaś sie gorzej niż ten syn koleżanki. Panuj nad sobą! dużo w tobie agresji.

Współczuję twojej rodzinie takiej zakały i przestań już szczekać tak głośno, bo sąsiadom dzieci budzisz.

Gość Mężuś *Barbiotki*
Żonka, nie pyskuj, bo cię stłukę!

Gość lillybilly
Mam nadzieje, ze osoba wypisujaca tutaj negatywne komentarze o Barbiotce nie ma dzieci!!!!!!!!!!!!! na ich miejscu wstydzilabym sie miec taka matke!!!!

Gość lillybilly
lillybilly, właśnie, dziękuję za wstawienie się za mną!

Gość weqwewqewq
nawet od najlzejszego teoretycznie uderzenia w głowe, mozna dostac mikrowylewu. Jak jest ich więcej, to dziecko moze dostac np. padaczki albo nawet większego wylewu przy duzym pechu, niektóre rodzaje padaczki moga spowodowac takie cofniecie w rozwoju, że dziecko przestaje chodzic, mówic, itp. Kazde dziecko co juz jest chore nalezy bezwględnie chronic przed najlzejszymi urazami głowy. Jakby ktos zrobił badanie rezonansem i wyszedłby np. mały krwiak, to oglądałabys córkę zza kratek

Gość lillybilly
Barbiotko, nie musisz dziekowac. kuluralna dyskusja wymaga szacunku dla opin ktore moga odbiegac od naszych wlasnych. szkoda tylko, ze na takim forum dyskuuje sie z ludzmi, ktorzy nie maja pojecia o cywilizacji jako pokojowym wspolzyciu spolecznym.

Gość simmmijjji
do cholery, to jej córka została popchnięta i uderzyła GŁOWĄ W ŚCIANĘ, czym to jest przy paru mocnych pacnięciach z liścia w łeb