Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeetaaaam

Co wy widzicie w tych gejach? Najlepszy przyjaciel? Ja ich nie lubie

Polecane posty

Gość eeeetaaaam

Poznałam dwoch i są strasznie zniewiesciali, nie chodzi mi o wyglad ale charakter, takie męskie pipki. Nie moglabym miec takiego kolegi, o co wam chodzi z nimi? Gadacie tylko o facetach, zakupach i kosmetykach?

Gość jbgvfdfgh
a ja poznałam jednego bi i to najwredniejsza istota jaką znałam

Gość to nie tak jak myslisz kotku
skoro ich nie lubisz to sie z nimi nie zadawaj :p, :P, :P

Jestem facetem hetero, ale bardzo sobie cenię znajomość z takimi gejami. Znają się na fryzurze, modzie, związkach itp. i chętnie słucham ich rad, a są one lepsze niż koleżanek. Oczywiscie muszę ich trzymać na dystans i raz po raz wsłuchiwać tekstów o polskiej kiełbasce czy misiu, ale rachunek wychodzi pozytywnie. Pomyśl, gej się przyda jak Cię facet rzuci. Jak myślisz, dlaczego nawet sami siebie nazywają ciotkami? :-)

Gość geje są różni, nie ma jednego
schematu. tak samo jak nie ma schematu kobiety hetero czy lesby. to jedynie stereotypy, akurat na takich trafiłąś mi by się przydał taki przyjaciel i żałuję że nie ma wokół mnie kogoś takiego, bo każda przyjaźń z facetem kończyła się idiotycznie, chcieli czegoś więcej czy to seksu czy uczuć

ja poznałam kilku gejów co bardzo polubiłam, ale też z kilkoma bardzo szybko nie chcialam miec nic wspólnego.