Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co teraz?

a ja kochałam dwoch facetów

Polecane posty

Gość no i co teraz?

Cytuję: "naraz.... jest to mozliwe. obu mocno ale wybrałam tego z którym bylam choc ten drugi był moim ideałem" Co o tym sądzicie?

Gość no i co teraz?
up

Gość upgrade
nadal aktualne

Gość taksepatrzei gapie
ja kocham wszystkich facetow

Gość Ju............
Co sądzicie? Zdarza się. I to nie jest tak, jak niektórzy sugerują, że jeśli będąc w związku zakochujemy się w kimś innym, oznacza to, że uczucie do pierwszego się już wypaliło. Wcale nie! :)

Gość upgrade
ale dlaczego nie wybrała tego idealnego? dlaczego została przy tym z którym była? strach? niepewność? jednak skoro był idealny to chyba w grę wchodzi tez wierność i inne przywary, a nie tylko idealny wygląd...?

Gość polędwica sopacka
Mam podobnie. Ideał- wcale nie ideał, ale kocham jakoś tak bezwarunkowo. Drugi- ideał, bo chce założyć rodzinę, dba o mnie itp., ale za to go kocham, czyli warunkowo.

Gość upgrade
miłość powinna chyba być bezwarunkowa, prawda?

Gość upgrade
ale pytanie moje brzmi tak dlaczego kobiety uciekają od tych wielkich miłości i w zamian raczą siebie mniejszymi miłostkami? a potem wzdychają po nocach, albo w chwilach słabości myśląc o tamtym jak można z tym żyć?

Gość upgrade
ja byłem jednym z 2-ch miłości jednej kobiety kochała nas obu i zdecydowała się na tamtego bo z nim była jednak to mi bardziej ufała są już kilka lat po ślubie a ja nie potrafię dojść z sobą do ładu zerwałem kontakt kilka miesięcy po ich weselu w dniu ślubu umarłem i gniję do dziś nigdy już nie zdołam założyć rodziny nigdy już nie pokocham

Gość upgrade
mam tylko nadzieję, że jest szczęśliwa pragnę tego z całego serca nie rozumiem jednak dlaczego mnie to tak bardzo dotyka