Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on1995

jak się ubrać

Polecane posty

Siema, mam 18 lat, i ostatnio nie wiem jak się mam ubierać. Do szkoły chodze w jeansach i bluzie , ale jak by miał wyjść gdzieś np. na dyskoteke to mam ochotę wyjść w czymś eleganckim i ekskluzywnym, abym zwracał na siebię uwagę innych kobiet. Zastanawiałem się nad nowym image , a mniej więcej widziałem fajne spodnie od hugo bossa, oraz tshirt biały albo czarny armaniego, i marynarkę odcień szarości i srebra też od armaniego. Jak myślicie dziewczyny, dobry był by taki zestaw w moim wieku?

Gość stylish29
dobre jeansy plus fajna koszula (ale nie biala z krawatem) typu slim plus marynarka. tylko jesli koszula bedzie np w kratke to matynarka raczej gladka/stonowana.

Gość z marynarkami uważaj
nie każdemu to pasuje a możesz łatwo wyglądać jak goguś na początek postaw na koszule, ja lubię ciemne u faceta. elegancki zegarek do tego np. styl zmieniaj stopniowo, i nie szalej z markami, w tym wieku to świadczy ewentualnie o tym, że masz dzianych rodziców i szpanujesz. no i przyciągniesz blachary wtedy (chyba że o to Ci chodzi) sweterki też bywają spoko, ale tu trzeba dobrać do sylwetki odpowiedni, może masz takie rysy delikatne że zniewieściale byś w nich wyglądał wiec wtedy odpadają pójdź do sklepy, pobaw się przymierzając różności i zobacz w czym Ci do twarzy i w czym się dobrze czujesz, na te blogi modowe nie patrz bo tam faceci jak cipy są poubierani