Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmolararar

Ciagle mam ochote

Polecane posty

Gość marmolararar

Juz nie wiem co z tym robic .. Ciagle mam ochotę na stosunek.. Czuje sie jakbym była nimfomanka . Nawet w tej chwili szukam czegoś co by mnie bardzo podniecilo.

Gość Basti29
A chcesz popisac na priv ?

Gość JA TEŻ MAM OCHOTĘ
CAŁY CZAS MYŚLE O ZAKISZENIU

Gość Johnny1993
Choć popiszemy na priv daj znac jesli chcesz miec mokro w cipce . Napisz na mail bee3es@gmail.com wyślij swoją gorącą fotkę w mail

Gość szafarz11
ja też mam ciagle ochotę. Zaloguj się na mojego skypa - robert.jan79

Nimfomania to bardzo złożony zespół zaburzeń, a ty zdiagnozowałaś się sama w kilku słowach i to na forum internetowym. Brawo.

Eee, tam gówniarskie popierdywania. :O A jak pisze to dorosła osoba, to zwyczajnie jest niedopchnięta. Podejrzewam że z jedną bardziej kreatywną osobą płci przeciwnej, zaraz po kilku nocach by się uspokoiła a jej wyszukane fanaberie nie tylko zostałyby zaspokojone, ale spacyfikowane do takiego stopnia, że piszczała by jak myszka :P :P

Prawidłowo. Na forum filozoficznym wyszłoby jej, że ma problemy natury egzystencjalnej ;)

Ciekawe co napisali by o Tobie vieviór, gdyby wiedzieli że konserwujesz swoje nasienie w słoikach po ogórkach?

Ciekawe co by napisali o Tobie Nowy, gdyby wiedzieli że jesteś jedynym odbiorcą i konsumentem zawartości tych słoików ? Nieładnie, przecież umawialiśmy się, że nie będziemy zdradzali na forum naszych wspólnych sekretów ;)