Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULKA aaaaaaa

Chłopak mnie prześladuje i szantażuje

Polecane posty

Gość JULKA aaaaaaa

znaczy nie dokładnie tak byłam z chłopakiem przez dwa lata, to był najgorszy okres w moim życiu on jest chory, niebezpieczny, bardzo agresywny ( nie raz byłam przez niego w szpitalu ), nic nie można mu powiedzieć bo wpada w furię jeśli tylko odważę się zwrócić uwagę to już koniec nie ma o czym gadać, ale ok zerwałam wreszcie mi się udało jednak on jest chory i zmusił mnie bym do niego wróciła szantażuje mnie że zniszczy mnie moją rodzinę że coś jej zrobi, boje się go on jest zdolny do wszystkiego, jestem z nim znowu obiecywał, mówił że się zmienił jednak to nie prawda znowu jest tak samo ostatnio wpadł w szał jak jechaliśmy samochodem nie wiadomo czemu zaczął mnie szarpać i o mało wypadku nie spowodował, jest straszny ciągle twierdzi że jestem beznadziejna, głupia i mam się nie odzywać bo nic nie wiem. Co ja mam zrobic bo już nie wiem.

Gość ghret5
Nagrywaj rozmowy, gromadź dowody, idź na policję

Gość JULKA aaaaaaa
na co mi dowody i jaka policja on jest chory jakby się dowiedział że coś takiego robię to nie wiem co by mi zrobił

Gość rtyrty
nie masz kolegow? dostanie wpierol raz, drugi, trzeci to mu sie odechce... i tak jak ktos wyzej napisal, dowody i na policje bo sie od niego nie uwolnisz inaczej

Gość gwiezdny pyl
to siedz w tym chorym związku i się nie odzywaj.

Gość JULKA aaaaaaa
nie zmieniłam nazwiska ale wyjechałam i co mi z tego jak i tak mnie znalazł on ma jaką obsesję jak na razie nie zachowuje się aż tak źle ale wiem że nic się nie zmieniło i on tylko udaje