Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez snu.

nie mogę spać od 2 tygodni!

Polecane posty

Gość bez snu.

od ok. 2 tyg mam problemy ze snem, kładę się ok. 2 w nocy i nie mogę zasnąć do 7-8. teraz własnie od 5 godzin próbuję zasnąć i nie mogę. :( lekarz przepisał mi hydroksyzynę, ale nawet jak biore 10 tabletek to nie działa.co ja mam robić? tak strasznie chce mi sie spać, a nie moge. :(

Gość takie moje zdanie jest
Skoro kładziesz sie o 2 i zasypiasz o 7 to kładz sie o 21 i będziesz zasypiac o 2.. ;D weź idź do lekarza powiedz że te leki nie pomagaja.. Zastanów sie lala jest przyczyna tego problemu, na ogół brak snu ma podłoże psychologiczne.. Więc może ten lekarz w czymś pomoże?

Gość bez snu.
nie sądzę by to było podłoze psychologiczne lekarz mi już kiedyś inne leki przepisywał, ale też nie pomagały. mocninejszych typu benzodiazepiny nie chce mi przepisać bo mówi że uzależniają. :o

Gość sprobuj pramolan
na mnie swietnie dziala i nie uzaleznia

Gość bez snu.
to jest antydepresant więc chyba bym musiał do psychiatry iść. bardziej zalezy mi na czymś nasennym, bo innych problemów nie mam.

Gość ttttyjkh
Melatonina kup taki lek bez recepty, to hormon, nir uzaleznia

Gość hańka
Moim zdaniem lepiej działa od Melatoniny Forsen. Melatonina jest skuteczna na zasypianie, ale później po niej bardzo boli głowa i śnią się jakieś koszmary. Przynajmniej takie opinie słyszałam od moich koleżanek, które ją brały. Sama stosowałam Forsen i on działa bardzo łagodnie, w każdym razie budzisz się bez bólu głowy i bez "efektu otumanienia."

ja biore Stilnox, polecam. Oczywiscie uzaleznia, biore od ponad roku.

Gość Biniaaaaaaaaaaaa
Stilnox gówno na dłuższą metę,ja po roku byłam uzależniona ,zamulona,rozdrażniona

ja biore ponad rok, trudno mi stwierdzic jakie sa efekty uboczne. najwazniejsze, ze moge po tym zasnac, choc wolalabym sie oduzaleznic

Gość Biniaaaaaaaaaaaa
Znasz przyczynę bezsenności?Mi lekarka ostatnio przepisała magnez w zastrzykach,ma mnie wzmocnic i pomóc w bezsenności.

na poczatku to bylo od stresu, teraz mysle ze to z przyzwyczajenia

Gość Biniaaaaaaaaaaaa
znam ten ból,leżysz i myślisz,że nie zaśniesz i sie nakręcasz

dokladnie! dokladnie tak mam! leze i tylko mysle, ze ja wziac, albo biore od razu.

Masz bardzo rozregulowane odczucie nocy i dnia, skoro zasypiasz dopiero o 7 rano. Ale wiem, jak to jest. Tez tak miałam, polecam melatoninie lekam, takjak "ttttyjkh ". To lek zawierające melatoninę, sunstancję generowaną przez nasz organizm dla dobrego snu. Njpewniej masz niedobory tej subtancji. Ja mając takie problemy bralam codziennie jedną tabltkę, wersję 3mg. Powoli wszytsko wróciło do normy, teraz zasypiam chwilę po położeniu głowy na poduszkę, śpię 7h codziennie, a jak się budzę, czuję się wypoczęta, zregenerowana:)