Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzonapociąży

Jakie macie sprawdzone sposoby na zmniejszenie brzucha po ciąży?

Polecane posty

Gość odchudzonapociąży

Schudłam ale brzuch wystaje jakbym była wzdęta, jak siedzę mam wałki co robić? miałam cesarkę 1,5 roku temu, ćwiczę ale na efekty jeszcze za wcześnie może jakieś kosmetyki polecicie albo zabiegi które mogę zrobić w domu, słyszałam coś o pillingach z kawy ale czy to coś daje? płaskiego brzucha nie będę miała na pewno bo skóra naciągnięta ale na pewno jeszcze trochę by się dało go zmniejszyć tylko jak?

Gość hula hoop z takimi
kulkami do masażu

Moim, zdaniem tylko cwiczenia wzmacniajace nie tylko miesnie brzucha, ale i grzbietu, bo brzuszek masz ladny gladki. jak poprawisz postawe (stan bokie, do lustrami sprobuj podwinac ogon, to zobaczysz o co mi chodzi), brzuch sie ulozy inaczej.

Gość odchudzonapociąży
mam takie hula hop ale kręciłam dawno temu, tyle że kręcę hula hop w talii a niżej się nie da na kościach a tam jest problem talia jest w miarę ok

Gość JJUIO
ladnie schudlas , gratuluje :) a brzuszek masz fajny, tylko wiecej cwicz na grzbiet bo jak te miesnie sa slabe to ma sie brzydka postawe.

Gość masz jeszcze sporo luźnego cia
łka WSZĘDZIE więc i brzuch będzie wystawał musiałabyś jeszcze schudnąć ile teraz ważysz i jakie obwody?

Gość odchudzonapociąży
jeszcze schudnąć? ty chyba sobie żartujesz! wieszaka z siebie nie zrobię! uważa że to i tak cud że tak wyglądam a nie gorzej po zrzuceniu 17kg po za tym jakbym jeszcze schudła to skóra by mi obwisła całkiem, przytyłam w ciąży 25kg, schudłam i skóra jest jeszcze luźna nie wiem czy to się zmieni na razie ćwiczę i jest niewielka poprawa, ważę 58kg tyle co przed ciążą ale wymiary raczej mam większe niż wtedy o kilka centymetrów, chciałabym się uporać z brzuchem i skórą, nie będę się dalej odchudzać bo mój problem nie tkwi w wadze. Możecie polecić jakieś konkretne ćwiczenia na grzbiet? ja się na tym nie znam.

Gość odchudzonapociąży
może zdjęcia nie są najlepsze ale mam taka figurę że cycków brak, talia wcięta, uda masywniejsze no a teraz do tego brzuch wystaje.

Gość odchudzonapociąży
a wymiary: talia 68cm, brzuch pod pępkiem 83cm, w udach 55cm.

pytasz, to piszę co powinnaś zrobić;) a zrobisz co uważasz;)

Gość odchudzonapociąży
dalsze odchudzanie to nie jest dobry pomysł bo obawiam się że jeszcze gorzej bym wyglądała, pytałam o zabiegi lub kosmetyki czy ćwiczenia raczej w tym kierunku chcę działać.

zdecydowanie pływanie może pomóc jeśli nie chcesz już tracić na wadze, bo wzmocnisz wszystkie mięśnie

Gość odchudzonapociąży
ok dzięki za rady, chudnąć nie chcę tylko wymodelować ciało.

pływanie będzie najlepsze, bo całe ciało wymodelujesz jednocześnie, ale wiem, że z tym chodzeniem na basen może być różnie i nie zawsze jest czas przy małym dziecku dlatego warto na co dzień po prostu biegać, a do tego dołączyć basen 1-2 razy w tygodniu i na pewno zobaczysz efekty bardzo szybko;)

Gość odchudzonapociąży
no takie połączenie wydaje się idealne ale nie realne, nie mam z kim dziecka zostawiać żeby iść pobiegać, na basen jeszcze jakoś udało by się wyrwać raz czy dwa w tyg ale na co dzień nie ma szans żeby ktoś mi zostawał z dzieckiem. Najlepsze byłyby ćwiczenia w domu jak dziecko śpi tylko co najlepiej? do tej pory trochę ćwiczę z filmikami na you tube chodakowska, mel b i jillian m