Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrykkk

Mam problem z dziewczyna z seksem !!!!

Polecane posty

tyle ze ja naprawde nie widze po za nia swiata ona tez, nie chce jej stracic i boje sie ze ona to odbierze w taki sposob ze ja chce tylko seksu... I boje sie ze sobie cos dziwnego wmowi :/

Gość ytka.
patrykk albo z nia porrozmawiaj, albo zerwij moim zdaniem nie ma innego wyjscia. Macie dwa rózniące się poglądy na ten temat, ty chcesz seksu ona nie bo jest katoliczką. Niestety albo dojdziecie do porozumienia w tej kwestii albo trzeba bedzie sie rozstać

Gość xxx jaaa xxx
sie nie przejmuj to sdrowy odruch u Ciebie :p moze ona taka skrana katoliczka jest???

patryk naprawde jestes skłonny posłuchac tej rady powyzej?:D:D:D

tak troche jest ale myslalem ze to nie chodzi tu o to. Tylko ja ja kocham i wiem ze ona mnie tez i nie potrafie od tak powiedziec jej wprost "albo bedzie seks albo z nami koniec" nie chce tego konca, a z drugiej strony chcialbym upraiwac z nia seks. To sie wyklucza :/ kurde ale beznadziejna sytuacja :/

To co w koncu powinienem zrobic bo podajecie mi dwa rozniace sie pomysly i juz teraz niewiem co zrobic? mam cierpliwie czekac dalej, czy jakims sposobem pomoc jej w podjeciu decyzji ? Mimo to dziekuje wszytskim za liczne komentarze !!

Jak można z wrażliwej dziewczyny zrobić jakąś chorą psychicznie?! ale już mniejsza o to ... Patrykkk, do niczego jej nie zmuszaj bo ona, owszem pójdzie z Tobą do łóżka, ale potem będziesz miał piekło.. Wiem, bo ja takie zrobiłam swojemu chłopakowi. Zarzekałam się że na seks nie pozwolę jednak w pewnym momencie pieszczoty doprowadziły do tego że spróbowaliśmy... i po kilku minutach skończyło się moim płaczem. Także było po romantycznym wieczorze... Zmuszanie do niczego nie prowadzi, możesz jedynie kusić ale to ona musi samodzielnie podjąć decyzje. I chyba szkoda rozwalać taki związek z powodu braku seksu? ;/

Gość chyba ci sie pojecia pomylily
jest wrazliwa i romantycza kobieta, pozwil jej byc soba i decydowac ciesz sie ze chociaz masz pieszczoty bo moja koleznka ze swoim nazyconym w ogole nie da sie dotykac, on nawet jej nago nigdy nie widzial, ona ma 26 on 31 lat i czekaja do slubu

A najlepiej poczekaj do ślubu. Potem się okaże że nie dość że dopusci cię raz na miesiąc to jeszcze wyłącznie po bożemu, pod kołdrą i będzie lezała jak dmuchana lalka :P Powodzenia!

Gość ale mam problem :D
wiesz, mój facet na seks czekał 4 lata... chociaż w sumie było to z powodu wieku, bo jak zaczęliśmy być razem to ja miałam 15 lat, więc na seks trochę za wcześnie :P nie naciskaj, kiedyś to zrobicie, zobaczysz :) mój mnie na 1wszy raz nie mógł namówić, a jak już to zrobiliśmy to na drugi dzień pytałam kiedy znowu :D

oo dziekuje za slowa otuchy :) no nic pozostaje mi cierpliwie czekac, mimo tego ze seksu nie ma dogadujemy sie znakomicie i jest nam dobrze :)

no to jestes na półmetku :classic_cool:🖐️