Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju............

Nocował dziś u mnie zajebisty facet...

Polecane posty

Gość Ju............

Totalny przystojniak - wysoki, dobrze zbudowany, upalony, bardzo zadbany brunet. Ubrany świetnie, kasiasty, elokwentny, z urokiem chłopca, kulturalny, bialutkie równiutkie ząbki, błysk w oku. No ideał wydawałoby się, panny za nim zawsze latały. I co? I nic!!!!!! Powinien na mnie choć trochę działać chyba, nie? A tu dupa. Help :( O co biega?

Gość Ju............
opalony oczywiście :D

widać jak na ciebie "nie działa". po prostu zupełna obojętność ale zmień majtki :D

Gość Ju............
Popycham posta :)

Gość off marzy być taki
pewnie :D a co do ciebie, to wszystko jest ok, po prostu jest przystojny ale dla ciebie musi nie mieć "tego czegos" :p

Gość fdsfrgfe3d3
facet na 100% ruchacz. Może podświadomie nie chcesz być po prostu kolejną jego zdobycza?

Gość Ju............
No nie działa Off! Za to inny, obiektywnie i subiektywnie bez porównania słabszy od tego, kręci mnie jak cholera. A jest starszy, niższy, grubszy, brzydszy z twarzy, strasznie prostacki i narcyzowaty, do tego działa mi na nerwy cały czas i prawdę mówiąc nawet go nie lubię. O co w tym wszystkim chodzi, ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć?

sama nie wiem feromony moze... tez sie nad tym zastanawiam czasem, chocuaz mnie tam brzydal typowy nigdy nue pociagal za to zdarzalo mi sie, ze pociagal mnie ktos mniej atrakcyjny niz inny,ale poprostu mial w sobie to cos ogolnie zaczynajac od glosu a konczac na zachowaniu nie ma co sie zastanawiac, jest juz tak i tyle...

Gość Ju............
Hej Tamari:) Nie no, niczego nie planuję, zresztą z laską u nas spali. Tylko mnie to zastanawia, dlaczego tak jest, że facet dokładnie w 100% w moim typie nie działa absolutnie, a inny, co do którego mam mnóstwo zastrzeżeń działa. A czy ruchacz tego nie wiem, jak był wolny to korzystał, teraz się nie chwali.

Gość Ju............
Pewnie masz rację. Ale młodszy i pachnie ładniej, i głos ma niższy, przyjemniejszy dla ucha, i imponuje swoim zachowaniem...heh dziwne to wszystko😭

Gość prrrrrrrrrrrrr
A czy ruchacz tego nie wiem, jak był wolny to korzystał, teraz się nie chwali. x x teraz jest moda na chwalenie sie nawet przed wlasna partnerka ile kobiet przeruchal prawdziwi mezczyzni x x kurefki meskie, nic wiecej

Gość Ju............
Że przed kolegami to wiem, ale przed własną kobietą? Po co, żeby była zazdrosna i podejrzliwa? Przecież to nie ma sensu. Nie no, obaj mają ogromne powodzenie i sami nigdy nie musieli wyrywac panny:)

Gość ewrrewwe
Teraz jest moda na puszczalstwo. Ruchacze nie zasluguja na porzadna kobiete

Gość Ju............
Ciekawe, bo właśnie często tak jest, że żony tych ruchaczy są im wierne i generalnie bardzo porządne i starają się bardzo dla mężów...

Gość ewrrewwe
No bo taki umie zakręcić kobiecie w głowie

ruchacze-sracze:-O mi tam nie przeszkadza jak facet mial sporo parterek, byle by tylko nie byl hipokryta ktory uwaza, ze on moze a kobieta to musi sie szanowac:) Ju a jaka roznica wieku miedzy nimi?

Gość Ju............
Niewielka, 5 lat albo 4 nawet. A na oko z 10 nawet bym dała, bo choć obaj spędzają więcej czasu przed lustrem niż baby, ten starszy nie stosuje kremów pod oczy, więc ma już sporo zmarszczek:)

Gość vsmdorvvio
.

Gość Ju............
xcvybjnkm

Gość Ju............
Aha :D

a ktoregos znasz lepiej? moze to tez ma znaczenie:)

Gość dfghjk
mi tam nie przeszkadza jak facet mial sporo parterek, x idac tym tokiem myslenia facetowi nie powinno przeszkadzac ze jego kobieta byla maskatka kazdego ktory mial tylko ochote zamoczyc w niej chuja :D

Gość Ju............
Hmm, a może chodzi o wzajemność jakąś i ci, którym my się podobamy, działają na nas bardziej? Co myślisz Tamari?

Gość a ile obydwoje maja latek?
bo jesli 18 i 23 to roznica zadna

Gość Ju............
Lepiej znam starszego, a młodszego dłużej. Ale nie o to chodzi, bo pamiętam pierwsze wrażenie z dnia, kiedy się poznaliśmy. O jednym i drugim pomyślałam, że przystojni bardzooo, ale tylko starszy pobudził moją wyobraźnię :P A młodszy jak ładna zadbana kobieta dla mnie, miło się patrzy, ale nic poza tym.

Gość Ju............
Nieee, obaj sa po trzydziestce :)

Ju.. czy ja wiem? w sumie na pewno mialas nieraz tak ze Ty sie komus podobalas a on Tobie wcale ale jesli ktorys Ci sie podoba a Ty jemu to moze ma to juz znaczenie a ten drugi wolny?:P

Gość mlody jest pewnie
sliczny, slodki i grzeczny, tacy nie intryguja i nie wywoluja motyli w brzuchu, wiec ten starszy cie niepokoi