Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się kobieta

DUREX PLEASUREMAX

Polecane posty

Witam Panów. Czy odczuł któryś z Was jakiekolwiek skutki uboczne przy używaniu tych prezerwatyw? Pytam ponieważ mojego chłopaka dotknął ten problem,przy używaniu tylko tych prezerwatyw powstał mu obrzęk (opuchnięcie i zaczerwienienie napletka,towarzyszyły mu przy tym pieczenie i wrażenie jakby w opuchliźnie była woda). Dodam że wygląda to okropnie. Byliśmy u lekarza,który nic nie stwierdził bo najwyraźniej nie wie co to,przeprowadził wywiad,zbadał i przepisał jedynie maść. Opuchlizna na razie nie znika,dziś drugi dzień walki. Jedyne co mu zalecił to 30 dniowy post :p myslelismy ze to uczulenie na lateks,ale przecież używaliśmy innych gumek,również z lateksu i nic takiego nie wystąpiło. Miał ktoś tak?

W prawdzie panem nie jestem ale mogę wypowiedzieć się w imieniu mojego partnera. Używamy ich bardzo często i nigdy nie miał problemu ani on a ni ja

Gość eRzecznik.Durex
Droga @zastanawiająca się kobieta Poniżej cytujemy odpowiedź naszego eksperta "Dobrze byłoby, aby skorzystali Państwo z konsultacji u lekarza urologa, bo lekarz POZ (rodzinny) może faktycznie mieć niewielkie doświadczenie w podobnych sprawach. Psycholog seksuolog zajmuje się życiem seksualnym człowieka, a nie zaburzeniami ściśle urologicznymi (czy ginekologicznymi) - a tego typu problemy też trafiają do mnie od czasu do czasu. Tymczasem ich diagnoza jest sprawą ściśle specjalistyczną i wymaga obejrzenia przez specjalistę, który zajmuje się właśnie tego typu problemami, a nie problemami innego rodzaju." eRzecznik Durex http://durexmowi.pl

A kto powiedział że byliśmy u lekarza rodzinnego? Otóż był to urolog i o dziwo nie spotkał się nigdy z takim czymś.