Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwkjqdnqjwn

dzisiaj nie ma pracy dla nikogo a jak pracowac do 67?

Polecane posty

Gość dwkjqdnqjwn

co?

Gość spytaj sie baranow co na PO
glosuja i popieraja

Gość gfhgfhbbb
Dlatego ja poszukam sobie w przyszłości dziadka z dobrą emeryturą żebym po jego śmierci mogła ją przejąć. Mam 27 i zero legalnej pracy w papierach. Bezrobotna od pół roku i już przestałam w cokolwiek wierzyć

Gość peowcy zddajecie sobie
sprawe ze po 40 latach pracy dostaniecie 30 procent zarobkow?? a ci co mniej pracowali to jeszcze mniej beda mieli. Wyobrazacie sobie emeryture 200 -400 zl??? Bo taka dostaniecie. Na starosc jak zmadrzejecie przez nastepne pokolenie zostaniecie nazwami starymi glupimi moherami przez mlode pokolenie. Zastanowcie sie co robicie i bezkrytycznie przestancie wierzyc w propagande tvnow czy gazety wybiorczej.

Gość peowcy zddajecie sobie
Ostatnio PO stwierdzilo ze pora zrobic "reforme rent inwalidzkich"bo obecnie sa wyzsze niz przyszle emerytury :classic_cool: Nie liczcie ze jakies emerytury po dziadku dostaniecie bo takie cos uszczelnia z pewnoscia.

Gość Bezrobotny. Dzięki Donek :)
Ja mam 23 lata i zero pracy na umowie. Od pół roku na bezrobociu. Te ścierwa wszystko zniszczyły. Ludzie są tylko dla siebie niemili bo są zdesperowani, liczą się z każdym groszem bo jest bieda. POprostu chcą nas wykończyć. Widmo przyszłości w tym kraju mnie przeraża.

Gość Bezrobotny. Dzięki Donek :)
A PełOwcy twierdzą "Jak ktoś chce to praca zawsze jest" jak pytam gdzie to odpowiadają "Markety, fastfoody" i często sami tam wysyłają swoje dzieci.I udają jakie są zadowolone. I choć z góry wiadomo że ta praca nie ma żadnej przyszłości to udają że jest fajnie . Ale PełOwcy to są takie charakterki że im odpowiada lizanie dupki kierownikom wielkich massjudeokorporacji, gdzie człowiek jest traktowany jak goniec na posyłki i poniżej godności przez przełożonych.

Gość dwkjqdnqjwn
ze jeszcze dzieci w polsce rodzicie podziwlam

Gość śmiech na sali !.
O a słyszeliście że PełO chce zrobić podatek po 25 r.ż. od braku dzieci ?

Gość dwkjqdnqjwn
ja nie chce miec dzieci:o a ciekawe jaki bedzie ten podatek

Gość będą masowe samobójstwa
ludzi w iweku emerytalnym

Gość dwkjqdnqjwn
wiek 67 tez mial nie przejsc a przeszedl

Gość po 60 roku zycia trzeba bedzie
okrasc jakas instytucje panstwowa aby zostac skazanym na chociaz 20 lat aby dostac sie do wiezienia gdzie zapewnia darmowy dach nad glowa i wyzywienie :classic_cool:

Gość ewweweqqwqw
ale ten podatek dla bezdzietnych to i tak pewnie tylko dla tych co pracują

Gość xenonia
prawda jest taka że przedstawiciele wladz w naszym kraju mają w nosie co dzieje się z obywatelami, ważne jest dla nich tylko to byle by nachapać się jak najwięcej i jak najdłużej utrzymywać taki stan a zwykły szary kowalski może umrzeć z głodu na stercie rachunków do zaplaty.

Chyba Cię nie pocieszę, ale w momencie przechodzenia na emeryturę ludzi mających obecnie 20-30 lat, wiek emerytalny będzie wynosił pewnie ok 72-75

Gość j6568
rozmywacz ma racje bo sam Donek wyznał przed wprowadzeniem 67 lat że docelowo jest 72-75, a 67 to tylko tak na początek ...

Gość To zależy ...
Bardzo słuszne i rozumne zapytanie! Skąd potem emerytury, nie wiem, trzeba by się zabezpieczyć i podać potem rząd do sądu o nieudacznictwo i trwonienie pieniędzy podatników i nieudolną gospodarkę.

Gość sfgetye5t
Ja mam 28 lat i w tym tylko DWA lata na umowę w dodatku z trzech prac :) Nie liczę w ogóle na emeryturę tylko na śmierć w okolicy 60tki żeby mieć spokój.

Gość kieieoe
A ja 30 lat i nigdy nie pracowałem na umowę wszystko na czarno :)