Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueriverr

co powiedzialam nie tak?

Polecane posty

Gość blueriverr

Mam kochanka od niedawna w zasadzie bo od 2 miesiecy.jak dotad spotykalismy.sie u mnie ,ale moj maz wrocil z zagranicy niedawno (nasze malzenstwo to fikcja) wiec napisalam kochankowi. ze ,,musimy chyba spotkac sie w hotelu w zwiazku z powrotem meza. "nie odpisuje nic od 2 dni a wiedzial wczesniej o mezu.napisalam cos nie tak?

Gość blueriverr
podnosze

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
cycki sobie podnies

za hotel trzeba placic, a u ciebie bylo za darmo. widac jak ma placic to moze woli isc od razu do "profesjonalistek" :-)

Gość blueriverr
jak faktycznie tak jest i to taki frajer to nawet dobrze zeby sie odczepil:) ale czy ja.na nim cos tu wymusilam np zeby placil?mozemy nawet placic pol na pol ale sama.napewno nie bede za caly hotel wiec go poinformowalam o tym hotelu od razu

Gość blueriverr
bo mialam wielu kochankow i facetoe ale z czyms to sie nie spotkalam wiec jakos ciezko mi w to :D wrecz chetnie sami placili za wszystko

Gość slalom Malejkum
?mozemy nawet placic pol na pol ale sama.napewno nie bede za caly hotel x niewazne czy pol na pol wazne ze placic trzeba y chcesz placic za caly hotel? nie wystarczy wynajecie jednego pokoju? :p a zreszta takie kurewki potrafia tez dobrze dawac pod przydroznym drzewem moze wlasnie takie lokum zaproponuj kolesiowi? :D

Gość blueriverr
za caly hotel to byla taka przenosnia;) a nie jestem juz jakas gowniara bo mam31 lat i nie bede sie umawiac pod drzewem;)

Gość blueriverr
podnosze

niby po co podnosisz? co chcesz jeszcze wiedziec? moze najlepeij zapytac jego.

Gość slalom Malejkum
a caly hotel to byla taka przenosnia a nie jestem juz jakas gowniara bo mam31 lat i nie bede sie umawiac pod drzewem x nikt nie wylapal tej przenosni oczywiscie :D y faktycznie z takimi starymi prochnami wstyd sie pokazac w hotelu nic dziwcego, ze dupcok sie wycofal :D

Gość blueriverr
sam jestes satrym pochem ,albo jakimś prawiczkiem ;) nie wiem na jakies wsi życesz skoro uważasz ,że 30 latka jest stara :)

Gość blueriverr
zreszta Twoj poziom intelektualny jest taki ,że już z toba nie bede dyskutowac skoro nawet oczywistych przenosni nie łapiesz :)

nie stac cie na cos innego poza kochankiem? jestes jeszcze taka mloda. szkoda zycia dla tych wielotorowych. zalatw sprawe z mezem i pomysl zeby sobie na nowo ulozyc zycie. kochanek to tylko kochanek.

Gość vgjhbknm,
autorka to typowa kretynka:D

Gość blueriverr
to nie jest takie proste bo z mężem trzyma mnie wiele spraw... chciałabym odejść ,ale będzie cięzko

a kto powiedzial, ze w zyciu ma byc latwo. po to sa problemy zeby je rozwiazywac. chcesz reszte zycia spedzic jako mezatka na papierku w lozkach roznych kochankow? zastanow sie nad soba i swoim zyciem, bo ono tak naprawde dopiero przed toba jest.

Gość gucio prawda
Za darmo się opłacałaś, za hotel trzeba zapłacić 2-3 stówy, najwidoczniej za taką kasę się nie opłacasz.

Gość Facet z Marsa
smutna prawda ale dalaczam :) Jak mozna tak nisko upasc. _______________