Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewstydzesie

w rejs na wakacje

Polecane posty

co myslicie o pomysle rejsu morskiego w ramach urlopu wakacyjnego? mam na oku jednego organizatora, ma calkiem ciekawe trasy rejsowe np hiszpania-gibraltar-maroko czy warto w taki rejs poplynac podczas urlopu, czy lepiej wykupic sobie jakas wycieczke/wczasy?

Gość a ja znam
ja byłam na takim rejsie super!!! nasza trasa: Włochy-Francja-Malta-Minorka-Tunezja-Sycylia-Włochy statek 3* natomiast standard jak 5 *, jedzenie rewelacyjne, taki pływający hotel polecam płaciłam 5 tysięcy za osobę + euro

dzięki za odpowiedź :) ale to chyba chodzi o taki rejs wielkim statkiem wycieczkowym? ja wlasnie sie zastanawiam nad rejsem jachtem, gdzie plynie malo osob i kazdy jest czescia zalogi. taki bardziej rejs survivalowy :P choc oczywiscie nie do konca. trasa i opis tego rejsu znajdziesz tu: http://morskie-rejsy.com/gibraltar-maroko nie wiem czy plynac, bo nie mam duzych umiejetnosci zeglarskich, ba! nawet plywackich. ale podobno nie są wymagane, a przeżycia niezapomniane.

Gość stary wyga morski
jak masz okazję to płyń! Przeżycia i widoki niezapomniane, jak płyniesz z bardziej doświadczonymi osobami, nie musisz się obawiać, poradzisz sobie! No może jedynie warto byłoby umieć pływać ;) Ja pływałem trochę po naszych europejskich wodach, ostatnio nawet po Atlantyku więc Twoja trasa jest dość łatwa ;) Ale jak dla początkującego myślę, że będzie ok :) i polecam tego organizatora, którego wymieniłaś, miałem okazję współpracować :) http://morskie-rejsy.com/gibraltar-maroko

Gość intrygantka12
ja też mogę polecić tego organizatora! raz już pływałam z nimi i w tym roku też się wybieram! Wrażenia niezapomniane, a zdjęcia jak z national geographic, naprawdę nie sądziłam, że są takie piękne miejsca na świecie!

Gość **@*@*@*@@
Intrygantka myslała że świat na polsce się kończy:classic_cool: pociesze Cie, są jeszcze piękniejsze o których przecietny zjadacz chcela może dzieki mapie i zdjeciom zwiedzić.

mysle, że intrygantka po prostu chciala sie podzielic swoimi wrazeniami z rejsu, w jakim brala udzial i nie trzeba jej pocieszac :P przy okazji zastanawialam sie ktore zdjecia sa wlasnie z tej trasy hiszpania-gibraltar-maroko w galerii zdjęć http://morskie-rejsy.com/galeria bo wszystkie sa niesamowite, jak dla mnie- przecietnego zjadacza chleba :P

Gość gość
Ja polecam :) Byłam z Grupą Atlas Tours i tak świetnej organizacji jeszcze nie widziałam. Pierwszy raz miałam okazję przeżyć taką przygodę i bez wątpienia jest ona niezapomniana.

Gość gość
a ja juz nie mogę sie doczekać. Wiem, że z Polarfish będzie ekstra!

Gość gość
Polarfish. Byłem, płynąłem. Potwierdzam. Ekstra!

Gość gość
Zazdroszczę. Płynąłem 5 lat temu! Wspaniale!

Gość gość
Z kapitanem kanem Wątrobinski na jego jachcie opty - coś fantastycznego. Jeszcze są miejsca.

Gość gość
Płynąłem z polarfish i mam teraz co wspominać przez cały rok.

Gość gość
to ja teraz żałuję, że nie skorzystałem. Byłem w Dźwirzynie i taka atrakcja mnie ominęła. W przyszłym roku skorzystam z Polarfish musowo!

Gość gość
Masz czego żałować. W przyszłym roku skorzystaj z rejsu z Polarfish KONIECZNIE!

Gość Marek

ja widziałem te filmiki Polarfish. To super sprawa.

Gość nicko

jak dla mnie to rejs tyllko po morzu Sródziemnym, ja byłem z biurem podróze i rejsy bardzo fajna przygoda, cenowo też przystepnie, wole generalnie niz siedzeni nad bałtykiem.

Gość Przemek

a ja się nie zgodzę. Bałtyk to bardzo piękne morze. Rejs Polarfish jest jak znalazł!

Gość irek

Byłem z nimi na połowie ryb. Piękna sprawa!

Gość Heniek

Ciekawe kiedy Polarfish zaczyna swoje rejsy?? Wiecie coś może czy w majówkę wypływają??

Gość izydor

W czerwcu napewno już pływają. Ja w tym roku też im nie odpuszczę.

Gość Jola

Tak piszecie o tym, że musze się wybrać:).

Gość Adam

ja zapalony rybak byłem trzy razy na rejsach z Polarfish.

Gość jaaaaa

Zdecydowanie warto wybrać się z Polarfish

Gość daria

Ja pływałam z Travelinc i też jestem zachwycona taką formą spędzania wakacji. Było niezwykle, pełen relaks i niesamowita przygoda!

Gość marek

Travelinc to rzeczywiście fajna sprawa, znajomi byli z nimi na rejsie wokół wysp Greckich i byli bardzo zadowoleni.

Gość kamil

Podróże i rejsy oferują naprawdę genialne rejsy - ostatnio byliśmy z kumplem na wypadzie wzdłuż fordów Norwegii i było genialnie. Polecam wszystkim.

Gość macio
Dnia 21.11.2019 o 16:42, Gość kamil napisał:

Podróże i rejsy oferują naprawdę genialne rejsy - ostatnio byliśmy z kumplem na wypadzie wzdłuż fordów Norwegii i było genialnie. Polecam wszystkim.

Byliśmy niedawno na wyprawie po Morzu Śródziemnym i naprawdę wyjazd z travelinc robi wrażenie, doskonała organizacja i ciekawe atrakcje - super pomysł na wakacje.

Gość Kamil

Takie rejsy to zdecydowanie niezapomniane wyjazdy. Travelinc ma bardzo dobre opinie w zakresie organizacji różnorodnych wypraw, i sam planuję wypad już na wiosnę