Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jon

na sile

Polecane posty

Gość jon

Eh pisze tylko bo jakos czasem jak sobie czlowiek pogada to latwiej jest. Poznalismy sie ponad 4 lata i dosc szybko nawiazala sie bliska znajomosc, mozna powiedziec przyjazn. Przynajmniej z mojej strony. Pozniej uczucie wieksze, az byla w mojej glowie non stop. Staralem sie byc kiedy mnie potrzebowala, mysle ze wiedziala dokladnie co do niej czuje, w sumie nie raz mowilem. Z drugiej strony malo bylo zainteresowania przynajmniej nie tyle ile chcialem. malo czasu i wciaz slyszlaem o zawodach milosnych z jej strony. we mnie frustracja wzrastala widzac ze ma czas dla wszyskich innych niz ja a ja trwalem w swej glupocie i gdy potrzebowala bylem dla niej skonczylem znajomosc, po dlugim czasie wyszlo z przyczyn w sumie niejasnych spotkanie, we mnei sie zgotowalo ...bo uczucia mi sie nie zmienily. Znow nadzieja czas mijal a a ona olewala prosby o spotkanie . napisalem znowu pozegnanie choc uczucia chyba predko nie minal. wciaz mysle i pragne choc nie wiem po co , bo jedna osoba do milosci to troche za malo...dziwne uczucie

im szybciej sie z tym uporasz tym lepeij. z tej milosci chleba nie bedzie. czasem tak bywa. niestety na sile nic sie nie da i gdyby mialo u niej zaiskrzyc to by sie to juz dawno stalo. nie trac czasu!

Gość jon
szkoda ze jakos sil nie mam by szukac nowych znajomosci a lata leca

a ja nie lubie takich "mazgajow".Skoro nie chciala , ma prawo .Co to na sile komus tylek zawracac. Lata leca , bo nie masz sily oj ojo oj .Wielkie mi mecyje .To bedziesz sam na wlasne zyczenie .Co myslisz , ze ktos poszuka ci nastepnej baby :-P Na samotnosc sie nie umiera.Jak ci zle, kup sobie kota albo psa .Mniejszy z nimi problem i beda cie kochac bezwarunkowo . Ciapa jestes a nie chlop .

Gość jon
oj tam oj tam chwilowa melancholia:) brak cukru:) ale kupielm sobie wlasnie batonik za 15 minut bedzie gites:)

nie lubie batonikow , ale pomysl ekstra . Ja uwielbiam lody truskawkowe , takie pyszne i pachnace swiezymi truskawkami achhhhhhhhh. Milego dnia.

Gość jon
dobre lody nie sa zle:) ale to chyba topik na Zycie erotyczne:) podrawiam dobrego dnia bdw jeszcze 13 minut dola:) a pozniej powrot do pracy sama sie nie zrobi:)

Gość jon
prince polo :) w sumie dziwna nazwa jak marco polo lub polo market