Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślę że to napisał mod

Facet bez prawa jazdy jest nic nie warty

Polecane posty

Gość weellllaaa
Moze oni sa posiadaczami zoltych papierow,wiec dobrze,ze nie dane im prawko. Co do wpisu o bokserach itp,to zenua hahahaha. Niezle usprawiedliwienie ktos ma. Wielce zalosne.

Gość naprzykład dlatemu
jakie usprawiedliwienia, to jest obowiązek miec prawko? nie mają i juz moze dlatego ze po prostu nie chcą. zadawaj się tylko z kierowcami i po kłopocie, chyba masz za mało problemów:/

Gość tylko nieudacznik
napisze, że kobiety wolą tych "bokserów" i jakichś tam innych ... ŻA ŁO SNE "panowie"

Gość hmmm no ale jak jest długa
trasa to kto ma kobiete za kółkiem zmienić ? hę ?

mój Ex nie miał żadnych przeciwwskazań, ma taki zawód, że musi być sprawny fizycznie - więc tu mi nie wymyśli żadnej ściemy. No i nie wymyślał. Ale też prawka nie zrobił. Nie wiem. Może się bał że nie da rady. Może miał kompleksy przy mnie. Ja co prawda mam prawko od niedawna ale lubię jeździć i uważam, że dobrze mi to wychodzi.... On też wychowany w rodzinie gdzie auta nie było nigdy z biedy. Na piechotę wszędzie. ale blisko było, no i czasu było więcej (pół dnia i tylko jedna sprawa załatwiona) teraz mieszka w dużym mieście spraw jest więcej. życie! Na wakacjach byliśmy moim autem, ja za kółkiem, żadnego kierowcy na zmiane. Nie wyobrażam sobie już jeździć pkp lub psk z torbami, wazlikami na wakacje. To za czasów studenckich można i jest fajnie. A jak sie ma po 30 to ja dziękuję.

kiedyś była sytuacja, że ktoś moje auto lekko zastawił. trochę spanikowałam i się wkurzyłam, że ochrona pozwoliła intruzowi wjechać na garaże i akurat zastawić moje auto. nie byłam jeszcze na tyle wprawiona by gimnastykować się autem tak by wymanewrować (kwestia cm). Więc się poddałam. O mój facet stał obok i wzruszył ramionami. Próbował mnie dopingować żebym dalej próbowała, ale sam nie był mi w stanie pomóc! Jego uwagi 'w lewo w prawo' byly zalosne. I wtedy własnie poczułam zupełny brak bezpieczenstwa przy nim! Porażka! Pojechaliśmy taxi, bo stracilismy sporo minut na próbie mego wyjeżdzania.

Gość weellllaaa
Dokladnie. Pisalam o tym samym wczesniej. To nie obowiazek,to ulatwienie!!!!!!

Gość weellllaaa
Sama przydatnosc pana w trakcie podrozy hahaha. Zero znajomosci znakow,nie wie co z czym,ktory zjazd,bo ja akurat przeocze. Zenada.

Gość hmmm no ale jak jest długa
No to facet nie jest tylko chłopczyk :D

Gość posiadanie prawka jest
po prostu wygodne, no ale trzeba wcześniej się trochę namęczyć, a wiadomo że dzisiejszy "facet" = leń. Oczywiście są wyjątki ;)

Gość rtyrtrru90
ja mam prawko, ale po mieście, to mi sie 100x wygodniej i szybciej jeździ komunikacja miejską[i okazjonalnie taksówkami]. gdyby nie zaściankowe myslenie Polaków i traktowanie samochodu jako luksusu i symbolu statusu[mimo że każdy zul ma dzisiaj samochód..], to może ulice nie byłyby tak "zmulone". w bogatszych państwach jazda komunikacją miejską, to symbol postępu, a w Pl szkoda gadać..

Gość upupupupupupupup
:)

Gość Jak dla Was mężczyzna jest
tylko wtedy gdy ma prawko to gratuluje. Jak facet zdradza swoją partnerkę w trakcie ciąży ale ma prawko to i tak jest w waszych oczach prawdziwym mężczyzną? Co za problem by kobieta była kierowcą w związku? Problemem jest wasze wygodnictwo i lenistwo! Gadanie, że facet bez prawka to nieudacznik tylko to potwierdza. Dla Was posiadanie prawka przez mężczyznę jest ważniejsze niż to jakimi zasadami facet kieruje się z życiu, czy nie zostawi was gdy dowie się o ciąży, czy będzie Wam wierny itp. Bycie mężczyzną to coś więcej niż posiadanie prawka, które zresztą kobiety dziś mogą również mieć. Jeśli chcesz mężczyzn tylko z prawem jazdy to prosze bardzo masz do tego prawo. Ale kategoryzowanie kogoś jako gorszego tylko spowodu braku prawa jazdy jest niedojrzałe i głupie.

Gość weellllaaa
To ty jestes zasciankowy jak widac :) bo piszemy o posiadaniu prawka,nie o innych aspektach,jak np podroz do pracy metrem.

Gość weellllaaa
To wlasnie brak prawka jest glupi. Do lekarza,o ile nie zostawisz partnerki po porodzie, bedziesz jechal podmiejskim autobusem albo pks ? no to git,bo ja wole odrobine " komfortu". Poza tym jaka dajesz gwarancje,ze nieposiadacze prawka, beda dozgonni w swej milosci i wiernosci? :D Czyli to nie prawo jazdy a prawo wiernosci i tego,ze nie opuscisz az do smierci ? Nie spotkalam na tescie pytan z zachowan miedzyludzkich lub opiece poporodowej :O

Gość weellllaaa
Dodam,ze mam auto,wiec materialna kwestia nie wchodzi w gre. Raczej zaradnosc i normalnosc. wygoda i podstawa,zeby w razie w mogl partner wsiasc za kolko.

Gość hjgvhjfvgh
W tym kraju prawka nie da się zrobić!!!! Pazerne WORD-y, MORD-y za byle gófno oblewają ludzi!!!!!!!! dlatego 50% młodych ludzi jeździ po Polsce bez prawka, raz na rok zapłacą 500zł i jadą dalej!!!!!!!

Gość weellllaaa
I tyle. Zeby facet,jak jestem np jestem w zakladanej wczesniej ciazy, mogl mnie zawiezc do szpitala,bo zle sie poczuje a auto pod domem stoi :) ale to takie ciezkie do zdobycia,to prawko. Wbrew sobie to robicie? Jakies zasady? To tylko prawko,jak obsluga komputera dzis. Dobrze umiec ;)

Gość weellllaaa
Da sie zrobic. Ja zrobilam. To,ze sa pazerni,fakt. Ale taki nasz kraj. To nie usprawiedliwia tez.

Gość Same wiążecie brak prawka
z niezaradnością. A co ma brak prawka z niezaradnością? NIC! Czy Twoim zdaniem mężczyzna, który pasuje Tobie z wyglądu, charakteru, wartości jakimi się kieruje, taki, który nadawałby się na ojca, ze stałą pracą i własnym mieszkaniem może być skreślony tylko dla tego, że nie ma prawka? To tak jak skreślać kobietę bo nie wygląda idealnie i nie ma wymiarów 90x60x90. Bo fajnie jakby tak wyglądała ale nie jest to niezbędne do związku.

Gość weellllaaa
To dlaczego taki facet,jakiego opisujesz nie posiada go? Proste. Bo taki facet je ma,wiec nie pisz kocopolow prosze.

Gość weellllaaa
Chyba ze ma mieszkanie po babci i prace nie za specjalna :)

Gość weellllaaa
Upsss...wybacz. Stala prace ;)

Gość weellllaaa
Moz pytanie powinno inaczej brzmiec. Dlaczego zdrowy,zarwdny facet po 30stce nie ma prawka i nie mial?

ciekawy temat :) po 1 panie które się wypowiadają mają prawka jakbyś nie zauważył po 2 czemu operujesz skrajnościami ? Jak się na początku się z kimś wiążesz to chyba od razu o wspólnej przyszłości nie myślisz :o? Poza tym wyobraź sobie, że są faceci co mają prawko i nie "zdradzają żony w ciąży" :D po 3 prawko jest wygodne - jak ktoś pisał wyżej - jak zawieziesz dziewczyne do lekarza, a jak taki życiowy jesteś, to jak zawieziesz dziewczyne pa porodówkę ? Autobusem czy taryfą ?

Ja np. nie mam prawka, nigdy nie robiłem. Po prostu nie ciągnie mnie do tego. Za to posiadam inne umiejętności. Mojej partnerce to nie przeszkadza. Ona jest kierowcą w związku. Co najciekawsze to ja zarabiam więcej (ale to już nieistotne). Chodzi o to na czym się skupiacie. Czy posiadanie prawka jest ważniejsze od innych cech jakie powinien posiadać Was partner? Pierwszą rzeczą by mieć prawko jest "chcieć". A Ty byś chciała by ktoś Cię zmuszał do czegoś czego nie chcesz/ w czym się nie czujesz?

Gość fgsgfd
Wytłumaczcie mi jak to możliwe że profesor Miodek nie był stanie zrobić prawka w Polsce, a takie puste lale co mają kłopoty z liczeniem czasami pomylą pedały gazu i hamulca albo kierunki, jakoś niesamowicie się mobilizują i mają prawko???????

Edward nie trzeba na ostatnią chwilę zawozić kobiety. Może ona być na oddziale wcześniej. Jeżdzenie na ostatnią chwilę to tylko w filmach.

Gość weeellllaaa
Jesli chodzi o porod,to nie wiesz kiedy jest ostatnia chwila,tak bywa tez,wiec tu abstrahowalabym od skrajnosci i pisania farmazonow.