Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślę że to napisał mod

Facet bez prawa jazdy jest nic nie warty

Polecane posty

Gość weeellllaaa
A skoro ty masz prawko i auto,to mozesz go odwozic i odbierac. Jaki problem?

Gość weeellllaaa
Przynajmniej masz pewnosc,ze cie nie zdradzi :)

Gość popycham tylk
..

Gość weeellllaaa
Ja zaluje,ze zrobilam :( jestem taka pusta :O

Gość megan;;;;
a jaką ja mam pewność, że mnie nie zdradzi?skoro mieszka w krakowie a ja 40km od to skąd bede wiedziala co on tam robi???

Gość megan;;;;
poza tym po tym co przeszłam z byłym zdrada to najmniejszy problem...

Gość abdul wisismulacha
ludzie mylicie 2 zasadnicze rzeczy: nie miec prawka a nie potrafic jezdzic...moze mial i stracil?? za alko albo punkty?? jezdze na motorze, nie mam prawka na motor - jestem nieudacznikiem?? to tak jakbym powiedzial ktos kto nie ma karty bankomatowej to zero. Po prostu nie ma kolejnego plastiku w portfelu i tyle! to wcale nie znaczy ze nie moze miec samochodu i nim jezdzic..takie moje zdanie

Gość weeellllaaa
Mysle,tak szczerze,ze na dluzsza mete,to takie zycie bez prawka jest fiaskiem. Chyba,ze stac cie na szofera :) juz sobie wyobrazam,jak malzonek zrywa dzieci o 6 rano,zeby leciec z nimi na pks,bo do szkoly maja 10 km :O a ja do pracy. Mnostwo sytuacji,ale trzeba byc albo imbecylem,by mowic,ze prawko jest niepotrzebne,albo trzeba byc leniem. To standart,ktos dobrze powiedzial.

Gość weeellllaaa
Wybacz,ale jezdzenie bez prawka jak dla mnie jest karygodne. Mowimy o facetach,ktorzy nigdy nie mieli. A nawet jesli potrafia jezdzic,to jak to sobie wyobrazasz? Sranie w gacie przed kazdym patrolem ? Zreszta,nie uzyczylabym auta delikwentowi bez dokumentu uprawniajacego do poruszania sie nim.

Gość weeellllaaa
Megan,bo zgodnie z zalozeniami co niektorych panow,osoby,bez prawa jazdy,nie zdradzaja, nie opuszczaja i sa dobre z reguly.

Gość weeellllaaa
Co do karty :D to tez kolejne ulatwienie zycia :) zakupy przez neta,bookowanie biletow, placenie rachunkow. Jazda bez prawa jazdy na motor,ok. Twoja sprawa. Znalam takiego,ktory mial bana pozniej :) i w koncu zrobil :D Takie czasy nastaly,ze pewne rzeczy sa NIEZBEDNE do zycia,ulatwiaja je.

Gość Dziwna jesteś
"weeellllaaa Megan,nie powinnas patrze w ten sposob na to.Ma pksy na pewno. Da rade,liczy sie wnetrze. " 0 To mówi kobieta co wcześniej pisała, że facet bez prawka jest zerem. 9 "juz sobie wyobrazam,jak malzonek zrywa dzieci o 6 rano,zeby leciec z nimi na pks,bo do szkoly maja 10 km a ja do pracy. Mnostwo sytuacji,ale trzeba byc albo imbecylem,by mowic,ze prawko jest niepotrzebne,albo trzeba byc leniem." 0 1. M mieście nie masz takich odległości i dzieci same chodzą do szkoły 2. Ty możesz zabrać dzieci do szkoły (ale kobiety są zbyt leniwe) 3. Nie trzeba być imbecylem albo leniem wystarczy, że nie lubisz prowadzić, nie czujesz się w tym.

Gość kevinn
Śmieszna ta dyskusja. Mimo tego że mam prawko i jakiś tam samochód to i tak częściej jeżdżę komunikacją bo mam taniej(ulga studencka) i często szybciej. Nie wiem jednak dlaczego wszyscy traktują je jakby to był nie wiadomo jak ważny dokument. Przecież prawko może zrobić każdy nawet największy gamoń. A większość tutaj pań traktuje je jakby to był co najmniej dyplom Harvardu.

Gość 456789
weeellllaaa Megan,bo zgodnie z zalozeniami co niektorych panow,osoby,bez prawa jazdy,nie zdradzaja, nie opuszczaja i sa dobre z reguly. yhuj er fe f Jeśteś tak popierdolona, że wierzyć się nie chce!! Nikt nie pisał, że facet bez prawka nie zdradza. Koleś pisał o Waszyb głupim myśleniu, że jek facet ma prawko to od razu taki super i , że u w wyborze faceta liczą się inne rzeczy.

Gość weeellllaaa
Ja akurat kotku mieszkam w miescie,gdzie jest klika milionow ludzi,nie na wiosce,gdzie dzieci ida przez lake ;)

Gość weeellllaaa
Co do innych twoich zarzutow,to byla to ironia,ale pewnie za trudne to dla ciebie bylo ;) choc sama odpowiedzialas sobie,patrz twoj pkt 1.

Gość weeellllaaa
No i kolejna opcja taka,ze karalne jest puszczanie dzieci samych do szkoly badz przedszkola,ale jak widac nie wiem na czym sie skupiasz,ze nie wzielas tego pod uwage.

Gość abdul wisismulacha
weeellllaaa i widzisz? twoj znajomy po prostu w koncu zrobil:) skad wiesz ze facet ktory nie ma go nigdy nie zrobi?? jak patrze teraz na ta korupcje, zamieszania to tez bym nie robil...strata czasu i nerwow:) aaa i uwierz ze niektorzy bez prawka jezdza 1000 razy lepiej niz ci z prawkiem:) nie kazdy stresuje sie i "sra po gaciach" na widok patrolu. Wole jezdzic tak niz z prawkiem ale np na podwojnym gazie:) mysle, ze wiesz co chce powiedziec. To cos na zasadzie "matura to bzdura" czy studia...mozesz miec papier a chuja umiec a mozesz nie miec papieru a byc w czyms dobry:)

Gość weeellllaaa
Aha! Ja nie pisalam,ze jest zerem!! Nie klam! Ja sie zastanawiam co go powstrzymuje,by nie miec :O Wskakujesz tu niby z argumentami,a zrobilas z siebie niedoczytana i nie majaca argumentow osobe.

Gość weeellllaaa
Abdul. Zgodze sie po czesci :) jednakze uwazam,ze tak,jak wstepem na studia jest matura,tak prawo jazdy jest dokumentem,ktore cie uprawnia. Owszem,jest jak mowisz,ale mimo wszystko swiat sklada sie z pewnych regul. Pomysl,co byloby,gdyby nikt ich nie przestrzegal?

Gość a moze inaczej
KOBIETA Nie gotujaca i nie sprzatajaca jest nic nie warta, totalne dno ktoremu nie warto poswiecic nawest sekundy

Gość Co jest ważniejsze gdy
wybierasz partnera posiadanie prawka czy to jakim jest człowiekiem?

Gość weeellllaaa
Ponad to Abdul,tu,gdzie mieszkam prawo jazdy jest wymagane w kazdej niemal pracy i to z czystym kontem. To taka legitymacja ciebie troche. Bez prawa jazdy tracisz sporo.

Gość weeellllaaa
I znowu zwiazki :O Przestancie mieszac jedno z drugim. Moze skupmy sie na singlach. Nie wiem juz co zrobic,zeby rozgraniczyc co poniektorych tok myslenia.

Gość weeellllaaa
Albo zmienmy pytanie. Dlaczego nie masz prawa jazdy i nie miales/ mialas?

Gość 3rtyukl
" Ja sie zastanawiam co go powstrzymuje,by nie miec " Po prostu nie lubi prowadzić samochodu. Nie każdy musi mieć pociąg do motoryzacji. A Ty lubisz robić rzeczy, których nie lubisz za cholerę?

Tu nie chodzi ani o związki ani o zmiane pytania, czyżby kolejny nieudacznik który nie umie sprostać najprostszym wymaganiom dołączył do dyskusji ;) ?

"dla wygody, kupić jakieś tanie autko" ­ A jakie to jest tanie autko? Jedna tutaj chciała tanie autko i fiata 126p kupiła. Ostatnio tez policja wyprzedawała swoje tanie autka. Policyjne tanie autko - poloneza - można było mieć już za 200 zł. Tanim autkiem to wy swoje leniwe dupy woźcie bo wstydu wielkiego nie będzie jak się z takiego wytoczycie. To żadna dyskryminacja bo przecież i tak się nie dołożycie jeśli facet będzie kupował swoje. ­ A tak w ogóle to znam sporo dziewuch co mają po 25 lat i prawo jazdy to w gazecie co najwyżej widziały no ale fajnie było tyłek wozić na siedzeniu pasażera niż stać w styczniu na przystanku z psiapsiułami. Więc skoro nie chciało się robić go wcześniej to teraz będziecie miały jeszcze łatwiej :D