Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Figa.zmakiem

Zamknęli mi chłopaka w więzieniu, jechał pijany autem

Polecane posty

Gość Figa.zmakiem

i potrącił 14latke, jak go stamtąd wyciągnac? Jest szansa?nie był karany

Gość oby prędko go nie
wypuścili, a jak pójdzie siedzieć (bo teraz to areszt) mam nadzieję, że porządnie go przecwelą...

Gość jeśli to nie prowo
to gratulacje dla policji i prokuratury. Najwyzszy czas sadzać wszystkich którzy po alkoholu siadają za kierownicę !!!!

Moim skromnym zdaniem powinien dostac kilka ladnych lat, nie litujmy sie nad takimi idiotami, ktos kto po pijaku wsiada za kierownice nie zasluguje na litosc tylko na porzadny dlugi wyrok. Amen

Gość pngmhmwgwp
do 2lat jest za jazde po pijaku, nie wiem ile za spowodowanie wypadku pod wpływem alko, albo gdy uciekł

Gość fagotka26
Hey Figa, nie probuj go wyciagac bo za tydzien znowu sie uchla i kogos zabije. Jak posiedzi pare lat to zrozumie. Jak go puszcza teraz to nic nie zrozumie. Tak to jest.

Gość a gdyby tą 14 latką było twoje
a gdyby tą 14 latką było twoje dziecko, chciałabys szybkiego wyjścia palanta z więzienia?

"chciałabys szybkiego wyjścia palanta z więzienia?" oczywiście, szybciej wyjdzie, szybciej mu się sprawiedliwość wymierzy

Gość a gdyby tą 14 latką było twoje
jechał pijany, narażał nie tylko siebie, ale innych uczestników na drodze oraz przechodniów.... Chyba szurnięta jesteś, jeszcze mu , biedaczkowi współczuj..... to wtedy z przyjemnościa spojrzę, jak Ciebie przechodzącą obok rozwali pijany gość w aucie... Jestem brutalna, ale nie, nie mam litości dla osób narażających z pełną premedytacją zdrowie i życie innych.

Gość julka19x
jesli ktos jedzie po alko to jeszcze nic takiego bo mamy surowe przepisy i u nas mozna do 0,2 promila gdy gdzie indziej nawet do 0,8. Jesli jednak potraci pieszego to powinien isc siedziec.

Gość taki co odsiedział 10 lat
Mydełko niech sobie szykuje jak jest przystojniaczkiem!

Gość fdsfds
Dziś tacy niedojrzali kierowcy, że szok.

Gość euphory666
Napewno dostanie kilka lat a minimum to 3, więc jeśli dostanie 3 to może się po połowie starać o warunkowe zwolnienie. Jesśli stać Cie na prawnika to może mu ogarnie więzienie pół otwarte, gdzie bd miał przepustki i będzię mógł pracować. Jeśli Cię nie stac to prokurator go dojedzie. Współczuje

Gość gość
jak najwyższy wymiar kary dla takiego!!! zero litości - mógłby zabić moje dziecko!!!

Gość gość
Policja też jezdzi po pijaku.

Gość gość
Każdy kto jedzie po pijanemu (a narkotykach nawet nie piszę) powinien być sądzony jak za usiłowanie morderstwa, a jak kogoś śmiertelnie potrąci - za zabójstwo z dożywociem włącznie.

Gość gość
Przynajmniej ma samochod i prawko a nie jak kafe prawiczki