Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzytaczNews

Prawdziwe powody abdykacji Papieza

Polecane posty

Gość CzytaczNews

Jak udalo sie nieoficjalnie ustalic dziennikarzom Gazety Wyborczej , ze zrodel zblizonych do Papieza , prawdopodobna przyczyna jego rezygnacji ze sprawowania poslugi , byla coraz mocniej postepujaca depresja i nerwica natrectw. Dowodem ku temu , maja byc rzekome wpisy Benedykta XVI , na jednym z niemieckich portali internetowych przeznaczonych dla mlodych kobiet.Mial on tam zamieszac codzien , po kilkanascie wpisow , w ktorych narzekal na celibat , brak zycia towarzyskiego , zmarszczki,nadwage , a nawet na brak telefonu komorkowego.W czasie swej kilkumiesiecznej internetowej aktywnosci , Papiez , mial wdac sie z ostry konflikt , z poczatkujaca modelka , gwiazda kalendarzy sciennych dla emerytow , Helga Phscheklynyack , ktora zarzucila mu lenistwo , obzarstwo , pasozytnictwo na datkach wiernych oraz wykorzystywanie swego oficjalnego konta na twitterze , do prywatnych kontakow , z amerykanska gwiazda pop , 164-letnia Cher. Jedna z osob blisko zwiazanych z Papiezem , miala potwierdzic , ze krytyczne uwagi , z jakimi co pewnien czas musial sie zmierzyc , doprowadzily go do stanu zalamania , zarowno fizycznego , jak i psychicznego.

Gość bario
gazeta wyborcza? niezbyt rzetelne źródło.

Gość w wannie
Hahaaha Gazeta Wybiórcza,no jo,to mowi samo za siebie, alleś wymyślił zródło...🖐️ To jest zródło"wiedzy tajemnej"-czyli jak z nica spreparować newsa :D Idz się utop :D

Gość pajoidhnkwjnkejrrrrrw
Papież zobaczył mosznę mastera i się w nim zakochał - o to prawdziwy powód. Słyszalam, że ponoć planują już slub.

Gość Ee to Nowak
To Piotruś Nowak, nie dali mu smarować na oszczerczej stronce, to tu uskutecznia swoje fobie i chorobliwe zwidy ,gdzieś musi produkować swoje science pulpfikszyn ;) "Smiszne" że brzucho boli,łokrutnie smiszne...:O Muszę się pocieszyć, bo wiem że chciałeś wymyślic coś zabawnego,ale wyszło ci jak zwykle-żałośnie. No nic-następnym razem się uda.Może gdy wezmiesz tabletki dostaniesz lepszej weny?

Gość pajoidhnkwjnkejrrrrrw
Muszę sobie posmarować odbyt maścią na hemoroidy,właśnie mi wyszły.A planuję miły wieczór z moim kolegą z akademika :P Że też musiały teraz wyjść.Jestem taki przystojnym chłopakiem..tylko te hemoroidy :( No i te niekontrolowane gazy :O Co robić?

Gość bario
poza tym sprawdziłem w google i skoro tej modelki nie ma w google to znaczy że nei istnieje haha ;D wyssane z palca, ale brzmi kontrowersyjnie więc ludzie to łykną :D