Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mitrandirrrrraaaaaa

Uczulenia/grudki na oczach po cieniach i maskarach

Polecane posty

Gość mitrandirrrrraaaaaa

Nie wiem czego mam używać, mam jasną oprawe oczy i lepiej wygladam umalowana, henna nic nie daje bo dalek rzesy sa niewidoczne a do tego kazda w inna strone, tylko tusz je ujarzmia... Nie mam kasy na jakies drogie niby hypoalergiczne tusze typu Clinique czy HR, bo boje sie ze to beda pieniadze wywalone w bloto. Czy sa jakies testey zeby sprawdzic na co te uczulenia? Dodam ze normalnie nie mam zadnych innych uczulen na nic.

Gość mitrandirrrrraaaaaa
upup

Gość upuppuupupupupupp
upupp

Gość prawdopodobnie masz tak jak
ja czyli uczulenie na glikole oraz palmityniany.one bardzo czesto sa baza tuszy. szukaj tuszy sensitive albo naturalnych, bez tych składników. chyba wibo sensitive, albo sensique sentsitive nie ma tych składników, z tych tańszych

Gość gdsgsdfgfsdh
a skad wiesz ze masz na to uczulenie?jak sie u ciebie objawia??

Gość prawdopodobnie masz tak jak
obserwacja i doświadczenie ;) pojawiają mi się po tym stany zapalne, oczy mam zaczerwienione, powieki zaczerwienione, szczypiące, robią mi się na spojówkach takie jakby... cystki małe? nie wiem jak to nazwać.

Gość ruda02
Spróbuj Vitrum Vision, są to tabletki zawierające wszystkie niezbędne składniki dla oczu. Pamiętaj, że każde "nienormalne zachowanie" oczu może być przyczyną braku jakiejś witaminy lub innego niezbędnego elementu, suplement powinien pomóc.