Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J to the Lo

Zakochałam sięw facecie, ale chyba jest dla mnie za dobry

Polecane posty

Gość J to the Lo

Są jednak dwa problemy. Po pierwsze zastanawiam się, czy nie jestem dla niego za kiepska. Dotychczasowi faceci jakich miałam lub jacy sięo mnie starali zawsze robili pierwszy krok. Skoro on go nie zrobił to przypuszczam, że niestety mu sięnie podobam (chociażuśmiechaliśmy siędo siebie, ale nie wiem na ile to była tylko uprzejmość). Doszedł drugi problem, mianowicie dowiedziałam się, że długo starał sięo moją koleżankę(ładną koleżankę, pasowaliby do siebie). Jest fajniejsza ode mnie, to po pierwsze, a po drugie może lepiej z nim nie zaczynaćskoro sięo niąstarał? Eh :O

Dawno się starał? To nie tak że kumpela jest w czymś lepsza od Ciebie, nie należy tak tego dobierać. Nie mniej jednak on może dalej coś do niej czuć i nie chce być nie fair.

Gość J to the Lo
Case, nie wiem dokładnie, ale raczej nie było to tak dawno (to podobno ona dała mu kosza). A poznałam go na jej imprezie W każdym razie, hmm, no ona jest lepsza ode mnie... i wizualnie i pod względem charakteru :( No i nie wiem czy byłoby to fair w stosunku do niej? Pewnie nie... :O