Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thtyujytdrty45465

O co mu chodzi? :C

Polecane posty

Gość thtyujytdrty45465

Chodzę do liceum, mam w klasie pewnego kolege. Nigdy w życiu bym nie powiedziała, że ja z nim kiedykolwiek mogłabym kręcić.. Chyba z tego względu, że moja przyjaciółka z nim kręciła, no przynajmniej dotychczas. Teraz znalazła sobie nowy obiekt westchnień. Ja z nim wcześniej rozmawiałam na temat ich "miłości" to mi mówił, że ją po prostu lubi bo jest bezpośrednia, ale nie na pewno nigdy z nią nie będzie. Ostatnio wybraliśmy się do klubu większą grupką znajomych. M.in. był tam on i moja przyjaciółka.Idę sobie z nią do chłopaków, oni siedzieli na kanapie i nawet nie było dla nas miejsca żeby usiąść. Wtedy właśnie ON powiedział, że może mnie wziąć na kolana, no dobra, usiadłam, w końcu czemu nie? Lubię go. Koleżanka po niedługim czasie poleciała ostro z jakimś typem, którego znała może godzinę, no cóż jej sprawa. Ja ten czas miło spędziłam siędząc mu na kolanach i rozmawiając, nic więcej. W pewnym momencie chłopakom zachciało się zapalić na zewnątrz. Wtedy tak fajnie na mnie spojrzał i powiedział, że "wróci zaraz" i pewnie miał na myśli, że będziemy kontynować ten "flirt" czy cokolwiek to było. Więc wstałam i poszłam z nimi, po drosze spotkałam koleżanki i zgubiłam chłopaków. Po jakiś 20 minutach trafiłam na NIEGO w tym klubie i się okazało, że zgubił telefon. Wtedy zrobiło się tak smutno i po niedługim czasie zwinął się do domu. Oczywiście wtedy już nic się nie działo między nami. Następnego dnia napisał do mnie tak sam z siebie, pytał się jak po imprezie itd. Telefon na szczęście się znalazł, oddała go pewna dziewczyna. Pisał mi, że jest ładna i może będzie do niej rwał, po czym stwierdził, że troche sobie jaja z tym robi.. Po co mi wspominał o tej dziewcznie, jaka to ona ładna? I o co mu wgl chodzi? Teraz jesteśmy umówieni w przyszłym tygodniu na jakąś domówkę chyba.. PROSZE O POMOC

Gość sraliśśśśśśśśśśśśśśśśśśś mazga
...walnij łbem w kant krawężnika.......

Gość thtyujytdrty45465
Zabawne.

Gość anatomopatologhja
skoro wspomina o innej lasce to o Tobie nie mysli w tych kategoriach, albo ma jakas pokretna logike i niby chce wzbudzic tym zazdrosc ale to raczej slabe, bardziej prawdopodobna wersja 1