Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a nawet

a ja lubie agnieszke szulim

Polecane posty

Gość a nawet

i nawet mi sie podoba/ na male co nieco ..../

Gość a ja jej nienawidze..blee
obecnie pozuje na niegrzeczna, odwazna,prawdziwa osobowość ..to w takim razie skoro jest taka prawdziwa,szczera i MOCNA oraz odważna (jak sama o sobie opowiada) to dlaczego podczas PNŚ (chodzi mi o ten odcinek kiedy to poza anteną powiedziała,że pali marihuanę) i jeden z gości na zywo powtórzył to co powiedziała P.Szulim -a ONA w żywe oczy, na oczach widzów sie wypierała- JA TAK NIE POWIEDZIAŁAM,ALE JA TAK WCALE NIE POWIEDZIAŁAM..później sie juz lansowała w TVN poczynając od Kuby jaka to odważna jest i prawdziwa- trzebabyło wtedy ta odwage pokazać a nie robić w majtki jak małe dziecko,ale to nie ja to nie ja...a teraz się kreowac na niesamowitą osobowość,indywidualność oraz przekraczanie barier..dla mnie to żałosne a w ludziach cenię właśnie ODWAGĘ, mówię co myślę i nigdy niema dwóch wersji moich słów, bo i w czetery oczy i przy tłumie ludzi powiem to samo- a ONA nie,dlatego niema absolutnie moge szacunku a tylko i wyłącznie zażenowanie i irytacje wzbudza ... bo gardze takimi ludzmi

Gość olka_bez _majciorow
jest oblesna fizycznie i sama w sobie wkurzajaca, jest nijaka ogolnie mowiac,

Gość a ja ja uwielbiam
Agnieszka Szulim jest piękna kobietą!!! Zazdroszczę jej urody. Uwielbiam na nią patrzeć i słuchać. P.s. Sama też jestem kobieta..dla jasności hetero :) pozdrawiam :)