Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lililana

Uważam, że facet powinien zarabiać pieniądze, a kobieta ładnie wyglądać.

Polecane posty

Gość lililana
up nie wiem po co.

Taaaaaaa, oczywiście że czegoś takiego chciałaby większość kobiet, chociaż według mnie to zwykłe lenistwo. Ja nie wyobrażam sobie żeby nigdy nie pracować. Facet nie musi zaraz kobiecie wszystkiego fundować i harować za dwóch bo tamta ruszyć się nie chce, a kobieta może ma jakieś większe ambicje niż przeleżeć całe życie na kanapie.

"lililana no wykonują, inaczej nie założyłabym tego tematu"----ale mi chodziło czy wykonują pracę górnika?? a nie jakiś inny trudny zawód:P

Gość echhhhhhhhhhhh
zabullinek krocej zyjecie bo wiecej fajczycie i flaszek obalacie

"lililana żabulinek to jak już zrobisz sobie smoky eye to jeszcze wskocz w kieckę, podobno jest lepsze dla facetów bo pomaga utrzymać właściwą temperaturę w jądrach"----O kiecce nie mówiłem,wolę spodenki.

nie to nie dlatego,jak jak słyszałem wypowiedź jakieś psycholog to dlatego że później jak skończą pracę czują się mniej potrzebni,bardziej poświęcają się pracy.Być może mają też słabsze zdrowie bo pracują w cięższych zawodach np. wspomniany górnik, lub też dłużej pracują co wpływa na ich zdrowie.Ale nie jest to na pewno alkohol i papierosy, bo ja jestem abstynentem alkoholowym, i chcę być wolny od wszelkich nałogów. A tym krótszym życiem mężczyzn to rzeczywiście powinna się zając jakaś kampania.

Gość carmencullum
Jak ja mam pracować za 2 to chcę minimum 2 razy dziennie obciąganie, najlepiej żeby mi to konstytucja gwarantowała.

Gość lililana
Ja akurat lubię seks, i mogłabym się bzykać 10 razy dziennie, więc taka gwarancja w konstytucji byłaby mi też na rękę :P