Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scorette

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość scorette

Wiem, że jest już mnóstwo takich tematów, więc z góry przepraszam, że zakładam kolejny :) Trzy tygodnie temu doszło do seksu z moim chłopakiem. nie był to jednak pełny stosunek, bo tylko wszedł we mnie kilka razy, do wytrysku nawet nie doszło. odbyło się to bez zabezpieczenia. tydzień temu dostałam okres, jednak ponoć bardzo łatwo to pomylić z upływem krwi z pochwy, które jest częste na początku ciąży. dziś zauważyłam, że lekko powiększył mi się brzuch i stąd moje pytanie, czy mogę być w ciąży? to trochę wcześnie na jakiekolwiek objawy, ale każdy organizm jest inny. prosiłabym o szybką odpowiedź. pozdrawiam.

Teoretycznie jest taka możliwosc, jednak wg mnie prawdopodobiensto jest bardzo male. Skoro mialas krwawienie. Plyn wydzielany z penisa jeszcze przed wytryskiem rowniez zawiera plemniki, wiec jesli chcesz unikna takich rozterek polecam stosowanie bardziej skutecznych metod antkoncepcji (np prezerwatywa lub tabletki). stosunek przerywany poza sporym ryzykiem ciazy moze tez wywolac nerwice u mezczyzny. W tej chwili radze Ci polecam zrobienie testu ciazowego, po trzech tyg od stosunku wynik bedzie raczej wiarygodny.