Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wronabezogona13

Ochrona informacji niejawnych

Polecane posty

Gość wronabezogona13

Staram sie o przyjecie do policji i w pewnym momencie bede musiala wypelnic ankiete bezpieczenstwa osobowego. mam obawy czy ja przyjde pozytywnie. Słyszałam ze moge miec z tym problemy bo moj ojciec byl skazanym wyrokiem za znecanie sie psychiczne i fizyczne nad rodzina. Moje pytanie polega na tym czy ktos byl w podobnej sytuacji i jak to u was wygladala. Czy moge jakos uzyskac jakis dokument potwierdzajacy ze moge miec dostep do informacji niejawnych .mialam staz w policji i tam tego nie wymagali, ale konieczne to jest w procesie rekrutacyjnym, nie chcialabym nie dostac sie do sluzby nie z mojej winny. przeciez to nie jest oj wyrok ja na to nie mialam wplywu. Prosze o pomoc. wiem ze sa takie studia podyplomowe jak DOSTEP DO INFORMACJI NEJAWNYCH ale czy to by mi pomogło???????????Prosz e was o pomoc bo naprawde nie wyobrazam siebie w innym zawodzie. Policja to moje marzenie od dziecka. Pomocy. Doradzcie coś. please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość wronabezogona13
niech sie ktos odezwie

Gość kiben
o szajse szluken... skoro nie mialas wyroku to choooy wie o co ci kaman...

Gość kiben
do klauzuli "poufne" jest przeprowadzane zwykle postepowanie sprawdzajace. Skoro sama nie bylas karana to twoj ojciec nikogo nie obchodzi, moglby miec na sumieniu tyle co jozef fritzl a ty jestes czysta

Gość fhjjkhdfgcghvgj
na jakim jestes etapie? na multi pewnie odpadniesz wiec nie ma co myslec za wczasu 🖐️

Gość kiben
czeba byc durniem zeby isc do policji jak w wojsku jest tyle wakatow...

Gość wronabezogona13
a praca jest moim marzeniem a boje sie ze przez tego idiote moge miec klopoty. nie wiem jak jest przy kuratorach sadowych. a odpowiadajac na post kolegi jestem po egzaminach sprawnosciowych a jezeli nie pojdzie mi z tetem psychologicznym to bede proboala az do skutku.