Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aghaggagaa

Odstawienie tabletek anty.. Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość aghaggagaa

Mam 20 lat, tabletki stosuję jakieś 4 lata, miałam jedną miesięczna przerwę, i to już dawno temu.. Zaczęłam stosować ze względu na to że miałam zanik okresu spowodowany odchudzaniem. Potem poznałam faceta, i jakoś tak zostało, dziecka nie chcę więc je biorę. Od jakiegoś czasu mam problemy z infekcjami, takim jakby kłuciem w podbrzuszu. Byłam u gina, niestety tym razem nie prywatnie, i nie chciał mi usg zrobić, stwierdził że to przez tabletki, i że po 2 latach powinno się robić min 3 miesięczną przerwę. Nie wiem co o tym myśleć, boję się stosować tylko prezerwatyw. A kolejną sprawą jest to że boję się że po odstawieniu tabletek, przytyję.. albo że to nastąpi gdy będę chciała do nich wrócić.. Jak to było u was po odstawieniu ? Miałyście jakieś skutki uboczne z rezygnacji z pigułek ?

Gość aghaggagaa
?

Gość ksoskos
a jakich taletek uzywasz?

Gość znowu jakas mloda glupia
na dwoje babka wrozy. mozesz przytyc albo i nie. ale zastanawia mnie twoja glupota...wolisz cierpiec, wolisz zeby zdrowie na tym stracilo niz odlozyc na bok tabletki?? BO PRZYTYJESZ? przeczytaj sobie to co napisalas. jak mozna wyglad wybrac zamiast zdrowia i dobrego samopoczucia. a i tak masz nieprawidlowe miesiaczki, bo sa z odstawienia, a nie przychodzace naturalnie.

Gość mamamamamamama29
ja odstawilam 4 tyg. temu. nie masz zadnych objawow po dostawieniu. ostatnio boli mnie piers ale niewiem czy to ma wplyw.

Gość aghaggagaa
moze glupio to brzmi, ale wyglad byl dla mnie bardzo wazny.. stad ten brak okresu.. napracowalam sie dosyc ostro zeby jednak zanikl... a po za tym nie ma pewnosci ze te infekcje to wina tabletek... no i jest jeszcze kwestia ewentualnej wpadki ktorej nie chce.. Obecnie zażywam cilest

Gość aghaggagaa
moze wypowie sie ktos jeszcze

ja stosowalam cilset okolo 2 lat. po odstawieniu niestety waga zostala ktorej nabralam przez stosowanie tego swinstwa i biust zmalal o rozmiar

Gość cardiolka
Ja bym odstawiła na Twoim miejscu. Jeśli boisz się stosować same prezerwatywy, to możesz sobie np wyznaczać dni płodne i niepłodne. Podczas dni płodnych nie współżyjcie w ogóle i problem z głowy. Jeśli sama będziesz mieć problemy z ich wyznaczeniem pomocny może być np tester owulacyjny na ślinę.

Gość choleryczka 26
ja pierdziu, ja od 8 lat używam tylko prezerwatyw i jakoś dziecka nie mam, nie rozumiem tych obaw, jak dobrze założysz i nie pęknie to masz 100 brak ciąży