Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejfjfkfjkerfj

czy seksu da sie nauczyc? facet 30 lat...

Polecane posty

Gość donGiovani
tylko kilka razy :) I partnerka nie była już zawiedziona, bo po kilku orgazmach.

to go ucz, sam na razie nie wykazuje wrodzonych zdolności; skoro obawiasz się, że szybko skończy, to doprowadź go podczas gry wstępnej, potem będzie mniejsze ryzyko przedwczesnego wystrzału, chyba że raz mu wystarczy :p inna sprawa, że fizjologicznie przedwczesny wytrysk i opadanie pozostają w "konkurencji" a jak robił tylko na imprezie, to może mu zaaranżuj imprezę

Gość wejfjfkfjkerfj
w piatek idziemy razem na impreze, to moze aranzacja mu odpowie :D a tak serio, to wydaje mi sie, ze sie mocno przejmuje, ale bede probowac, szkoda mi tracic takiej znajomosci

oczywiście, że seksu da się nauczyć. tylko warto najpierw zbudować relację, zaufanie, żeby potrafić ze sobą o tym rozmawiać. opadnięciem też się nie przejmuj, zdarza się, gdy się facet zestresuje. ja w swoim życiu byłam w 3 związkach, w których był seks. dwóm na trzech facetów podczas pierwszej próby opadł, tacy byli przejęci. i uwierz mi, że w późniejszym życiu seksualnym nie było problemów. choć najdłużej mi szło dopasowywanie się z aktualnym partnerem. powoli musieliśmy się siebie uczyć, wiele mu tłumaczyłam, pokazywałam. i seks jest coraz lepszy, a on jest teraz moim mężem. bądź wyrozumiała i daj mu odczuć, że nic się nie stało, on tego potrzebuje, wiary w niego. jeśli Ci na nim zależy, to się i w łóżku ułoży.

Gość nhyuhnjk
Sally Brown prawidłowe podejście a a nie skreślanie mężczyzny tylko dlatego np., że seksu nie uprawiał.