Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia000000000

Techniki NLP w podrywie

Polecane posty

Gość Nadia000000000

Próbował ktoś z Was? Ja trochę naczytałam się na ten temat i chciałam przetestować na koledze, który wpadł mi w oko, ale jak narazie chyba nic z tego :/ A może po prostu jestem tak bezndziejnym brzydalem, że jego podświadomośc od razu mnie skreśliła :o

Gość IMO12335
1. Możesz mieć rację co do brzydoty. Szczególnie, że z całą pewnością startujesz do Przystojniaka, a tacy mają wybór. ­ 2. Techniki NLP w podrywie faceta... :D :D

Gość Nadia000000000
1.Nie żaden mega przystojniak, ale brzydkim nazywać go nie można. 2. Dzięki za rozwianie moich złudzeń że jednak może nie jestem aż tak brzydka :| 3. Z tego co wiem, to to działa niezależnie od płci.

Gość IMO12335
Nadia000000000 "1.Nie żaden mega przystojniak, ale brzydkim nazywać go nie można. 2. Dzięki za rozwianie moich złudzeń że jednak może nie jestem aż tak brzydka :| 3. Z tego co wiem, to to działa niezależnie od płci." ­ ­ A) Innymi słowy jest Przystojny, inaczej byś tak nie kwiliła. ­ B) Nie wiem - może jesteś. Ale fakt, iż Twój niedoszły misio-pysio ma inne, lepsze opcje jest wysoce prawdopodobny. :classic_cool: ­ C) Podrywając mężczyznę wystarczy wykazać się inicjatywą, gdyż wtedy masz przewagę nad ogromna większością "Księżniczek", które oczekują, iż to facet ma WSZYSTKO robić. ­ Oczywiście ta opcja działa tylko wtedy, gdy Twój Przystojniak nie jest AŻ TAK atrakcyjny fizycznie, gdyż w takim wypadku, każda w promieniu 100km wychodzi z własną inicjatywą. :classic_cool:

Gość Nadia000000000
Ej, ej tylko nie "kwilisz" :P Mniei się on podoba, ale to nie typ playboy'a, na którego lecą wszystkie najbliższe jednostki. Po prostu naormalny, ciepły, inteligenty chłopak, dobrze mi się z nim rozmawia i lubię jego poczucie humoru. Z tą brzydotą to może przesadziłam, bo byłam chwilowo przybita niepowodzeniem. To może jeszcze poradź jak "wykazać z inicjatywą" specu ;) będę wdzięczna.

Gość Nadia000000000
No i ten, koniec rozmowy. Kurczę, żeby mi tak faceci doradzali jak im, to by było dobrze :

Gość Nadia000000000
coś podobnego, nie jestem specjalistką, ale wydaję mi się, że NLP ma wymiar bardziej uniwersalny. nie chodzi tu tylko o flirty :P

Gość IMO12335
Tylko mi nie wyjeżdżaj z westchnieniami na temat jego wnętrza i charakteru, bom uczulony na te bzdety. :P ­ Po prostu - spędzaj z nim więcej czasu, ale nie bądź też na każde zawołanie. Flirt nie zaszkodzi. Ogólnie to samice rzadziej wpadają do szufladki z napisem "przyjaciółka", ale też nie masz co ryzykować. ­ A wszystko rozbija się o pociąg fizyczny i sympatię - tutaj niestety bez poglądowej, nagiej fotki Ci nie pomogę. :classic_cool:

Gość idiojdiojiojdkk
opisz siebie , w sensie , jak sięubierasz , jak sięzachowujesz , gdzie chodzisz , gdzie nie chodzisz , czy wogóle wychodzisz :)

Gość Nadia000000000
Do tych zasad już się stosuję ;) ciężko mi jedynie spędzać mi z nim więcej czasu. Widzimy się w szkole na przerwach i czasem przez wspólnych znajomych. Wydaje mi się że on mnie lubi, czasami przytuli, ale to tyle :) Fotki nie będzie, bo się w kadrze mi zmieściłam :( ale cwanie to obmyśliłeś :P

Gość Nadia000000000
@idiojdiojiojdkk ciężko tak samemu o sobie pisać, ale trudne zadania to moja specjalność :P ubieram się na luzie, trampki, rurki, mogę sobie na to pozwolić, bo mam zgrabne nogi i pupę jak często słyszę, do tego jakieś luźniejsze koszulki, bluzy, bo po 1. tak jest wygodnie, po 2. nie widać mi wielkiego brzucha jak opije się piwem ; ) wychodzę często, do szkoły, do znajomych w weekendy na jakieś imprezy albo do baru. Uważam że jestem fajną dziewczyną, lubię być spontaniczna, dużo się śmiać, czasami zachowuję się nieodpowiedzialnie, ale mam nadzieje, że kiedys z tego wyrosnę.

Gość stosowanie technik nlp
dla własnego interesu, by kogoś wykorzystać (a sory, w tym przypadku tak jest) jest żałosne i niegodne dorosłej osoby szanującej innych. ale każdy orze jak może🖐️

Gość Nadia000000000
Ja go nie chce wykorzystać :( Lubię go i chcę żeby to zauważył i też mnie polubił, nie wydaje mi się żeby to było coś niegodnego.

Gość stosowanie technik nlp
wiec chcesz go zmanipulować by on polubił Ciebie a być może się zakochał? i to wg Ciebie są czyste intencje? robisz to dla własnego interesu wiesz ze nauka nlp jest zakazana w niektórych krajach? pomyśl dlaczego

Gość idiojdiojiojdkk
myślę , powinnaś zrobić coś żeby zobaczył cię w innym świetle ubierz buty na obcasie ale niedużym , obcisłe spodnie i lużna fryzura , czyli rozwiany włos , , nie przesadz z makijarzem , czyli zr się na bóstwo zobaczysz jego reakcję , i nie odpowiadaj na żadne pytania , typu co tak wyglądasz , odpowiedz w stylu : nie znasz mojej drugiej natury albo coś podobnego wtedy zobaczymy , musisz go zaintrygować ,

Gość Bausch
Techniki NLP haha na lamusach zawsze można zarobić.

Gość Nadia000000000
@idiojdiojiojdkk wiesz, akurat taką noszę przeważnie fryzurę, rozpuszczone włosy do ramion, zadbane, tak samo lekki makijaż robię codziennie, bo więcej nie trzeba jak się dba o cerę :) do tych obcasów może się przekonam sama na ten temat myślałam, ale chyba musiałabym sprzedać dziewictwo, bo nie mam w szafie NIC co by pasowało. W każdym razie spróbuję być bardziej kobieca i go zaintrygować :P @stosowanie technik nlp nie przesadzaj ;) Nie chcę żeby się we mnie zakochał, po co skoro ja go nie kocham? Spróbowałąm tylko dopasowania, jeśli wiesz trcohe na ten temat, to wiesz, że to nic takiego, po prostu osoba która to stosuje wydaje sie "nadawać na tych samych falach". Zreszta i tak nie wyszło, więc nawet się liczy. Ja rozumiem jakbym mu dolała krwi z miesiączki do herbaty, to byłoby dopiero niegodne :D Hm, w niektórych krajach kobiety nie mogą zdawać prawa jazdy, czy to oznacza, żetego też nie powinnam robić? ;)

Gość zenek642684268
NLP ... a moze jakieś feromony ? Nie bedę rozstrząsal czy to jest dobre czy zle, ale w moich oczach jest to co najmniej upokarzające.

Gość idiojdiojiojdkk
chodzi o efekt zaskoczenia , żeby popatrzył inaczej na ciebie

Gość Nadia000000000
Bardziej upokarzające jest dla mnie pokazywanie cycków albo sztuczne próby wzbudzenia zazdrości, jak to wiele dziewcząt robi, no ale dobra, każdy może myśleć co chce.

Gość zenek642684268
a dla mnie tak samo.

Gość Nadia000000000
idiojdiojiojdkk chyba rozumiem o co ci chodzi :) mam już nawet planananan :D realizcja jutro!

Gość zenek642684268
Przychodzi do nas taki jeden... Pierdoli non stop sprośne kawaly i mysli że jest fajny... A dziewczyny ? .. Żygają, dosłownie.

Gość tylko zalosni, zakompleksieni
manipulowanie druga osoba jest chore i egoistyczne, natomiast omoze go spokojnie pokokietowac;)

Gość Nadia000000000
Tego co ja próbowałam zrobić nie nazwałabym manipulacją. Nie postępowałam wg scenariusza jak adepci PUA. Po prostu naśladowałam jego ruchy, tempo oddechu i słownictwo, nie wydaje mi się, żebym zrobiła mu tym krzywdę. Chciałam sprawdzić czy to działa, to tyle :)

No własnie i to dziwne jest. Dlaczego NLP jest kojarzone z manipulacją, to ja nie wiem. Kontrowersji jest wiele na ten temat np. tak jak jest opisane http://www.businessway.pl/businessway/programowanie-neurolingwistyczne-nlp-manipulacja-czy-sztuka/ Ale fakt zrobienie certyfikat NLP, podczas szkolenia NLP jest ważne. poszerza horyzonty. Jednak jak każdy z nas może źle zastosować NLP, i używać ich do podrywania.