Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męska rzecz - nie wiem co dale

Niezstąpione jądro... - pomocy ;/

Polecane posty

Gość Męska rzecz - nie wiem co dale

cześć , mam problem. Będąc mały miałem operację w szpitalu bo niezstąpiło mi jądro . Potem niby się okazało ,że takiej operacji nie powinno być bo samo powinno zejść...przynajmniej tak mówili rodzice kilka lat temu... nie rozmawiam z nimi na ten temat bo jest to dla mnie bardzo wstydliwe... mam 19 lat i muszę w końcu coś z tym zrobić ... na brzuchu nadal mam blizne po cięciu... ten cały fakt tak mnie wkurza bo nawet wstydze się zbliżenia intymnego w obawie przed wyśmianiem ;/ Co mam robić w takiej sytuacji?? gdzie się zgłosić? jak wyglądają procedury ??? ;/;/

Gość inzynier serwisowy bann
Ty jesteś bardziej pojebany niż ustawa przewiduje. Ja nie miałem takich problemów ale myśle że 10 - 20% facetów tak miało. A zachowujesz się gorzej jak baba. Wiesz ile baby mają blizn? A to bo lapatoskopia a to bo wyrostek, a to po cesarce. Gorzej kurwa niż baba i ja się nie dziwie że kobiety mają dośc facetów.

Nie tylko kobiety mają takie problemy... Mój ma np. kompleksy bo ma blizne na nodze i nawet w lato chodzi w spodniach a spodenki zakłada tylko w domu mnie się nie wstydzi bo już dość długo jesteśmy razem ale jednak przed innymi się nie pokaże

Gość Do dziewczyn/kobiet
Źle to ująłem... nie chodzi o blizne... tylko o te niezstąpione jądro... co zrobić by mieć dwa jądra, by mi to jedno zstąpiło??? ;/ jaki lekarz ?

Gość Do dziewczyn/kobiet
tak, drugie zjadł mi pies :classic_cool:

Gość grgrtre
już nie mówiąc, że przecież blizny u faceta są podniecające :)

Gość G.o.ś.ć
Skoro miałeś operację, to pewnie jądra masz na miejscu. Przecież jądra są namacalne i ręką możesz wyczuć, czy są dwa, czy jedno, czy wcale.

Gość grgrtre
wiesz co Ci powiem Autorze? gdyby mój facet miał jedno jądro, a nie dwa, to w niczym by mi to nie przeszkadzało, nadal by mnie pociągał. dla kobiet na 1 miejscu liczy się miłość, potem seks.

"Do dziewczyn/kobiet Źle to ująłem... nie chodzi o blizne... tylko o te niezstąpione jądro... co zrobić by mieć dwa jądra, by mi to jedno zstąpiło??? ;/ jaki lekarz ?b"-----Zobaczcie ten koleszek nawet jak się nazywa lekarz który zajmuje się leczeniem mężczyzn.Tak o nich się dba i o ich choroby.Co to ten świat tylko pod baby jest ustawiony???

Gość śmigła
spradz może masz wędrujące jądro. kóre raz jest a raz się chowa. tak mają mężczyżni. mam takich dwóch w rodzinie i maja dzieci.

Gość aaaaaadqwdfacx
Widze że koleżanka nawet wie jakie jądra mają u niej w rodzinie:) bobo

Gość artificial flavour
Jak najszybciej sie tym zajmij a najlepiej amoutowac to jadro. Ja do 7 roku zycia mialem jedno niezzstapione. Mialem zabieg uwolniki, rozwijalo sie normalnie az.... ootora roku temu wykryto raka tego jadra. Jestem oo amputacji , operacji przezutow , teraz walcxe z przerzutami do pluc I mozgu. Juz niedawno myslalem ze to koniec bo mialem wylew ale zrobili mi operacje. 6 tyg w szpitalu I jakos mnie podreperowali. Walcze z tym cholerstwem jestem oo kikku operacjach a wszystko przez to jadro. One w 80 procenrach rakowieja a rak jadra to chujstwo zlosilwe bo nie boli wogole a zjada cie od srodka. Natychmiast do urologa I amoutacje ci radze I robic co 3 mce pozioom markerow nowotworworych

Gość artificial flavour
Przez ooltora roku ze zdrowego nastolatka stalem sie 70 letnim starcem ktory ledwo chodzi wazy 40 kilo I co tydzien laduje w szpitalu. Ostatnio juz myslalem ze koniec bo dostalemmwylewu I lala sie ze mnie krew, na szczescie operowali mnie jakas nowa metoda I usuneli mi guza z zatok , mam jeszcze 4 ogniska w plucach I jedno w glowie , jak troche przytyje to znowu chemia 6 cykli ale musze miec wage w dolnym zakresie prawidlowego bmi. Szprycuja mnie nutridrinkami I czuje sie troche lepiej. Ale ja sie lecze w niemczech I to duzy plus

Gość artificial flavour
Takze nie chce cie straszyc ale ja bym to usunal niz potem cierpiec

Gość morgarrdo dryff
artificial Współczuję ale nie wmawiaj autorowi, że ma dokładnie to co ty. męska rzecz Po prostu musisz się przłamać i iść do lekarza. Idź do internisty i powiedz o co chodzi to dostaniesz skierowanie do specjalisty.