Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Ma ktos w łazience wanne z jacuzzi?

Polecane posty

fajna sprawa? macie ta rogowa czy zwykła? zastanawiam sie ktora lepsza...ale ciekawi mnie opinia ludzi ktorzy to maja...smiało piszcie

Gość jkkjjkkjj
Ja mam narozna i nie pamietam, kiedy tego ostatnio uzywalam. Mnostwo wody trzeba wlac, czesto czyscic, odgrzybiac... frajda byla na poczatku, teraz tylko prysznic

Gość pan byznesmen
nie polecam, zatykaja sie te dziurki czasem i tylko robota z czyszczeniem

no podobno duzo roboty jest z dbaniem o takie cacko...ale mysle ze procz prysznica to taka wanna ciekawy dodatek do łazienki

Też mam i używałam jej ostatnio chyba zaraz po remoncie, kiedy ją wstawiłam. To zbędny bajer, jest bardzo nieekonomiczna

Gość Hefajsztos
mi żona dmucha w rurkę, tylko po godzinie trochę czerwona i chyba podłączę sprężarkę

e to chyba moje zdanie zostanie na zwykłej prostokatnej wannie i prysznicu z ładna kabina

ja polecam maty ozonowe albo ogólnie maty. Robią takie same bąbelki, a jest to dużo tańsze, nie trzeba lać tyle wody i zawsze można schować do szafy

Gość miałam dużą wannę rogową
z hydromasażem w łazience, po 2 latach ją wywaliliśmy i zamieniliśmy na zwykłą, mniejszą. Raz, że podczas kąpieli trzeba było ponad 600l wody nalać, 2 - mimo zabezpieczeń mało nas nie zabiło z męzem podczas kąpieli kiedy zrobiła zwarcie a 3 używaliśmy bardzo rzadko z racji tego, że właśnie dużo wody, czyszczenia i w ogóle nieekonomiczna. Teraz mamy zwykłą wannę i każdemu odradzam wannę z hydromasażem.

Gość miałam dużą wannę rogową
a i jeszcze ten efekt jacuzzi wcale nie jest taki zadowalający, ot zwykłe bąbelki, wcale nie relaksujące zwłaszcza, że jak się włączy hydromasaż to bardzo jest głośno