Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona378

Ciąża, wynik beta. Poronienie?

Polecane posty

,,obumarcie płotu,, taaa..kurwa jeżeli był by to obumarły płód to zwijałaby się z bólu i zalałaby się krwią(sory za słownictwo)ale kurwica może strzelic jak się czyta takie farmazony

Gość do Dżulietta13
Czego Ty nie rozumiesz. To nie możliwe - nie ma szans - żeby ta ciąża była z tego cyklu, tj. z 30.01, bo wg tej daty Autorka jest w 12 dci musisz nie kieć bladego pojęcia o zachodzeniu w ciążę skoro twierdzisz, że w 12 dc możnaby potwierdzić ciążę i to betą na poziomie 300...kiedy autoka miałaby skończyc miesiączkę, mieć owulację, doprowadzić do zapłodnieniea, jajeczko miałoby się dzielic/dzielic i zagnieździć i zaczęłob się wytwrzanie beta hcg - w 12 dni????????????????? A z drugiej strony poprzednie krwawienie Autorka miała 01.01. czyli od tej daty byłby to 6 tydzień

Gość zaniepokojona378
Prowokacja? Hm, nie bawią mnie takie rzeczy. Przykro to czytać. Z obliczeniem tyg każdy może się pomylić, ja liczyłam to wg schematu, który znalazłam w Internecie. Co do pozostałych odpowiedzi, dziękuje bardzo za szczerą pomoc i chęci. Mąż rozmawiał przed chwilą z moim ginekologiem (ja niestety byłam zbyt rozstrzęsiona) i pozostaje mi póki co czekać do środy na powtórną bete. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru, oraz dziękuje za poświęcenie chwili.

Gość autorka jakaś ułomna jest
co innego pomyłka w obliczeniach a co innego twierdzenie, że potwierdza sie ciążę w 12 dc...

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej