Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaa23

Jak sie ubrac na chrzciny !!

Polecane posty

Gość niuniaaa23

hej dziewczyny :) Na poczatku kwietnia ide na chrzciny gdzie bede pelnic role matki chrzestnej i nie mam calkowicie pojecia w co mam sie ubrac na taka okazje :/ Na codzien ubieram sie tak jak mi wygodnie ala sportowo :p mozecie mi doradzic jakie ciuchy mam kupic zeby w miare jakos wygladac ... Mam 160 cm wzrostu, niebieskie oczy, dlugie czarne wlosy do pasa

Gość ania977
najlepiej ubierz sukienkę, taką bez dekoltu , długa do kolan. Może cos w tym stylu http://monashe.pl/odziez/sukienki/sukienka_z_baskinka_optic_slim_bialo_granatowa.html albo http://shushu.pl/odziez/sukienka-o-fasonie-evase Myślę, że ja bym sie ubrała w ta 2 na chrzciny :) ale to juz kwestia gustu. Najważniejsze wytyczne sa takie, że nie możesz zbyt wiele ciała odsłaniać. Na sukienkę możesz ubrać marynarkę i buty na średnim obcasie i powinno byc super :)

Gość gefetryda
Kiecka z baskinka super

Gość csdcdccsec
też mi się podoba ta 1

Gość gefetryda
Wies gra i tanczy bwz komentarza hahaha.

Gość eny
hm czy ja wiem. Tzn, może sweter nie jest zły, ale na chrzciny ? Chrzciny to poważne wydarzenie. Musimy się ubrać tak, żeby wyglądać elegancko, a jednocześnie nie jak dziewczynka na maturę (czyli czarna spódnica i biała bluzka). A na dodatek musimy dobrać ubrania tak, aby ksiądz nas z kościoła nie wygonił, czyli mini spódniczki, dekolty i wyzywające kolory odpadają.

Gość nnovik
założyła bym na Twoim miejscu załozyła marynarke t-shirt , buty na wysokim obcasie