Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola1988

odstawienie diane35

Polecane posty

Gość nikola1988

Cześć Dzis lekarz natychmiast kazał mi odstawić tabletki z powodu migren których po tych tabletkach dostałam myślicie ze mogę je spokojnie dziś odstawić ? o 21 brałabym 12 tabletkę a w zeszła niedziele współżyłam z chłopakiem czyli 7 dni temu i nie wiem czy nie poczekać jeszcze żeby było pewniej.

Gość do Dżulietta13
diana? Co ty brałś???????????????????????????????????????????????????? Ty nie słyszłaś, że to jest szkodliwe i że to nie jest leka antykoncepcyjny tylko lek na trądzik zakazany we francji?

wiesz co ja bylam w identycznej sytuacji tylko ze u mnie bylo to z powodu wysokiego cisnienia ! lekarz natychmiast kazala mi przerwac tabletki - i wiesz co mialam te tabletki przy sobie jak bylam u niej na wizycie (wzielam tak na wszelki wypadek) ona zapytala czy mam je przy sobie jak powiedzialam ze tak -zabrala mi je - powiedziala ze zdrowie najwazniejsze- tabletki przerwalam w polowie opakowania - i wszystko jest ok :) tylko mialam ogromny bol piersi przez jakis czas ale to normalne wiesz one sa w naszym organizmie conajmniej 3 miesiace wiec mysle ze jak lekarz Ci tak kazala to tak powinnas zrobic :) napiewno nie kazala by Ci tak ich przerywac jakbys mogla poczekac ja bralam tabletki 6 lat i teraz czasami odruchowo zastanawiam sie czy wzielam dzisiaj tabletke :) odstawilam je miesiac temu

do Dżulietta13 wiekszosc tab anty jest szkodliwych a dalej sa na rynku ! najbardziej szkodliwe sa yaz (nie wiem dokladnie ale chyba tak sie nazywaja) i tab yasmin tez sa bardzo szkodliwe (a nikt o tym nie mowi) duzo kobiet po nich mialo problem ze zdrowiem a nawet umarlo- pozatym kazde tab anty maja skutki uboczne - zatykaja zyly i takie tam - ja bralam zupelnie inne i co lekarz tez natychmiast kazala mi je przerwac co jakis czas mialam tez badanie zeby sprawdzic czy z zylami wszystko ok wiec chocby nie wiem jakie bedzie sie bralo tab anty - zawsze jest jakies ryzyko