Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie potrafię zrobić kroku w kierunku bruneta

Polecane posty

Kurde... FM znowu w kolejnym temacie to samo; Maciek powtarza się z tekstem o tym,że musi być panterą... Czyli wszystko kręci się od nowa (pomijając szczegół,że jesteśmy wciąż w tym samym miejscu). 😭

Wczesniej pisalem, ze ma byc puma, dzis napisalem o panterze. Poza tym przyznalem bezkresna racje Zabie.

Gość IMO12335
I pomijając także inny szczegół, iż jeden Rycerski osobnik ZNOWU płacze, że jest, a chciał "nie być". :classic_cool:

Krasnal,ja nad niczym nie płaczę i płakać nie będę;jak zbiorę siły,to się zmyję;do tego czasu będę. x Żelek,Ty i tak dość często się powtarzasz,więc ulżyj sobie jak chcesz;to co napiszesz nie zmieni mojej sytuacji w żaden sposób,więc nie krępuj się i wal smiało.

iks ty sie kuzwa zmywasz i zmyc nie mozesz tylko nie zapomnij o tym topiku zlozyc :P

Salut,zamiast powiedzieć Ci tak coś od serca,to napiszę tylko,że ja się topikiem żegnać nie będę; jedna nieudana próba mi wystarczy,by odejść kiedy będę gotów,a nie wtedy,gdy będę myśleć że jestem gotów.

Dzizus....Dołączyłeś do grona miauczyńskich facetów z kafe, co to wiecznie płaczą, wiecznie odchodzą i wiecznie tu są. Gratulujemy.