Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombinatorka domowa

Jakie są wasze najwcześniejsze wspomnienia?

Polecane posty

Gość kombinatorka domowa

Od jakiego wieku pamiętacie cokolwiek? Ja pamiętam naukę jazdy na rowerze, bez bocznych kółek, w wieku ok. 4-5 lat, to jest moje najwcześniejsze wspomnienie.

Gość kombinatorka domowa
nikt nic nie pamięta?:O

Gość 5wyykkll
Jak miałam ok. 3 latka. :) Choć nie jestem na 100% pewna, bo może to sobie później wymyśliłam.

Gość moje najwcześniejsze wspomnien
jak w wieku 3 lat wywalam zawartość nocnika na głowę jakiejś kombinatorce. Od zawsze robię na złość kombinatorkom :classic_cool:

Gość kombinatorka domowa
dziecko utrwala w głowie i przetwarza na obraz zasłyszane opowieści z najmłodszych lat, więc mało prawdopodobne jest pamiętać coś z wieku 2 lat. :D pamiętam jak wylałeś na mnie zawartość tego nocnika:P😡

Chociaz to jest nierealne to moje najwczesniejsze jest z czasow kiedy mialam ok. 1 rok, byłam wtedy na weselu i te hałasy tak na mnie chyba wpłyneły :O ale to tylko pojedyncze obrazy... Albo sama to sobie wmowiłam jak bylam juz nieco starsza :classic_cool:

Gość imitation of life
Ja pamiętam jak kiedyś tańczyłam na chodniku przed domem w takiej sukience w gwiazdki, miałam chyba 3, może 4 lata.

Gość KNklxn
od 3 lat pamiętam

Gość fgnnc
pamietam co nieco jak miałam 3 latka, np. moje 3 urodziny, pamiętam jak huśtali mnie w kołdrze :) jak uczyłam sie na dwóch kółkach tez pamietam :)

Gość kombinatorka domowa
ja właśnie pamiętam tę naukę na rowerku, włożyłam sukienkę od komunii mojej cioci i wkręciła mi się w łańcuch:P skończyło się na porwanej, wysmarowanej smarem sukienki i zdartymi kolanami:P

Pamiętam jak stałem z mamą w dużej kolejce w sklepie, więc to musiał byc chyba 89rok, miałem 3 lata.

2, ale są to takie urywki, takie prawdziwe sytuacje i całe zdarzenia pamiętam od 3 lat.

Gość kombinatorka domowa
też pamiętam jak stałam z mamą w mięsnym, ja w jednej kolejce, mama w drugiej, też miałam jakieś 4-5 lat wtedy:O

Tak całkowicie to pamietam 4 urodziny a wszystko przedtem pamietam znacznie slabiej albo tylko pojedyncze obrazy.

Gość tak jakos 3 lata
rozne sytuacje, np. ze zgubilam sie mamie na ulicy, albo bylam u lekarza, albo ogladalam w telewizji Benny Hilla, ktoremu wbily sie grabie w dupe :D

Gość italianstory2234
To dziwne, ja pamiecia siegam tylko do zerowki, wiec moglam miec z 6 lat, wczesniej nic nie pamietam.