Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lullaal

Przeziębienie mineło, a ból w plecach i klatce pozostał już tyleee czasu to trwa

Polecane posty

Gość lullaal

Jestem w 29tc i mam problem o którym mówiłam lekarzowi, ale on, że zaradzimy coś po porodzie :o Przeziębiłam się na początku grudnia, po około 2 czy max 3 tyg było już ok, żadnego kaszlu i kataru, ale pozostał mi lekki ból w plecach i pod lewą piersią przy głębokim wdechu. Nie wiem czy to pozostałości po przeziębieniu? Trwa to już 10tygodni :o już sie naczytałam takich rzeczy, że mam dość :( któraś miała coś podobnego? Jak się tego pozbyć? Na ciąże podobno nie ma wpływu żadnego...

Gość hmmmmmmmmmnmm
też tak mam, tyle, że nie jestem w ciąży

Gość lullaal
up

Gość yfyffuy
Ale osłuchiwał cię lekarz? A pocisz się w nocy? Tak może się objawiać parę rodzajów zapalenia płuc.

Gość yfyffuy
Ja podobnie miałam i okazało się że to zapalenie płuc które rozwinęło się z przegapionego zapalenia oskrzeli. No ale chyba nie ma zapalenia płuc bez kaszlu. :)

Gość kwietniowa mamusia
jest takie zapalenie pluc,nie ujawnia sie wlasnie zadnym kaszlem,zadna goraczka tylko pobolewaja plecy i klatka piersiowa,nawet osluchowo nic nie wyjdzie jedynie rendgen moze to stwierdzic.Moj tato by sie wykonczyl przez to dziadostwo mial juz rope w plucach.

Gość lullaal
Poszłam do lekarza, osłuchała mnie i nic :o Smaruje się maścią rozgrzewającą od 2dni i jest DUŻO lepiej. Jak jeszcze kilka dni będę smarowała to może całkiem minie. W takim razie już TOTALNIE nie wiem co to :o ??