Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ot

JAKICH ZWIERZĄT NIENAWIDZICIE?

Polecane posty

Gość ;ot

psów!

Gość wacekciachijajkateż
widze ze dużo tu ulubieńców psów:) tez sie ''dołanczam''

Gość gnregnrngjnjrr
Małp

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wrednych, bez uczuc, egoistycznych LUDZI!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mam zapał do mycia okien
komarów nienawidzę z całego serca, ale tylko tych, które mnie żrą !

Gość Jestem juz dostepna
Zwierzat nie da sie, no chyba, ze masz na mysli "ludzi" ktorzy mogli by wieele nauczyc sie od zwierzat.

Gość wvdkvnvnvv
Psów z piskliwym szczekiem i ostrymi zębami oraz niewychowanych psów.

psów oczywiście miało być najlepszy przyjaciel człowiek na spacerze to gaz pieprzowy

Gość gansiroses
a gdyby zrobic petycje by pozabijac wszystkie psy to myślicie ze coś tym wskuramy?jestem za!

Gość żałuję że urodziłam tego potwo
ja nie cierpie prymitywów którzy się boją psów i najeżdżają na nie, wy tępe tdebile też sracie i śmierdzicie :O

Gość 5hjgfjfgj
psiska

Gość Hania cdcd
Nie istnieją takie zwierzęta których bym nienawidziła. Najbardziej kocham psy , liski i koty

Gość slimakow
tych wstretnych dlugich oblechow ktorych pelno w PL na drozkach po deszczu, jak bylam mala (ok 10 rz nawet)to rodzice nosili mnie na plecach bo nie moglam przejsc nie rzygajac jak to lezalo na drodze

Gość czerwone korale czerwone
LUDZI !!

Gość antykatolka!
LUDZI

Gość czerwone korale czerwone
22:04 [zgłoś do usunięcia] gansiroses a gdyby zrobic petycje by pozabijac wszystkie psy to myślicie ze coś tym wskuramy?jestem za! X najpierw zajmij się nauką , a następnie pisz petycje , bo z takich z bykami urzędnicy będę mieć tylko ubaw

Gość ale rozłammm
ludzie mówią że nienawidzą psów a psy że ludzi:D

Gość Hania cdcd
Gdzieś kiedyś przeczytałam takie zdanie : " Jeśli ktoś kocha zwierzęta, to może mieć zniszczoną psyche ale nie może być złym człowiekiem "

Gość uuu--
na tym forum zaczyna sie roić od degeneratów!jak mozna nienawidzic psów,w ogole jakichkolwiek zwierzat???jesli co niektorzy zywią takie "uczucia" do zwierzat to moze pora wstac od kompa i pójść na spacer,bo az trudno uwierzyc ze ludzie mogą takie debilizmy wypisywac!

Gość zarez wracam
ojej:) własciciele psów mimo ze szczerze przyznają że zabiliby dzieci i innych ludzi bo tak kochaja swych smioerdzieli uważaja sie za dobrych ludzi o złotych serduszkach:p haha dobre tacy ludzie mnie tylko umocniają w przekonaniu że własciciele psisk to najgorsi zdegenerowani bezuczuciowi źli bez serca ludzie moge ich porównac do psychopatów i seryjnych morderców to najgorsi ludzie bez serca tacy ludzie sprawiaja ze jest jeszcze więcej ludzi którzy nienawidza psów paradoksalnie sami szkodzicie tym śmierdzielom jak do tej pory nie przepadałam za psami i miałam je w dupie to teraz czytajac wasze wypowiedzi sprawiliście ze ja ich nienawidze i chętnie skopałabym każdego psiura na oczach właściciela bravo oby tak dalej:p

Gość ????
ty bez kitu też tak mam!jak to czytam to mnie kurwica bierze i tak jak kiedys naprawde miałam gdzies psy ogólnie wole koty kocham je to teraz tak nienawidze psów a ich własciciele sprawiają ze czyje obrzydzenie jak ich widze z tymi śierściuchami

zadnych no moze owadow niektorych, ale tak to zadnych generalnie mega durne pytanie

Zaraz wracam, to właśnie takie wypowiedzi jak twoja stawiają rasę psią ponad ludzką.

Gość gk566
kotow fuj

Gość ????
marlenka ty nawet nie nazywaj się człowiekiem bo jestes takim samym śmieciem i odpadem genetycznym tworem który powinien zdechnac przy narodzinach jak pierdolone kundle szkoda ze cie żaden kundel nie rozszarpał o jednego debila było by mniej skoro gnojówo chcesz być traktowana jak pies to niech cie przywiążą za łeb do samochodu i jada a ty biegnij az ci łeb nie odleci albo siedz w budzie na łańcuchu żryj gówna i liż swe smierdzace kjajca:p