Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZnamToXoXo

zaręczyny

Polecane posty

Gość ZnamToXoXo

Jestem z mężczyzną od 5 lat, nadal nie jesteśmy zaręczeni... Jaka jest wasza opinia?

Gość ZnamToXoXo
mam na imię Krzysztof

Gość pani_fiolek
my się zarećzyliśmy po 6 także spokojnie :)

Gość migala
Nie czekałabym tyle czasu. Jeśli po 2 latach nie ma deklaracji, to bym nie czekała na cud. Nie chce być wieczną dziewczyną.

Gość a może stąd coś
zależy ile macie lat, jeśli po 30stce to myślę, ze nie traktuje Cię do końca poważnie... z obserwacji wnioskuję, że jak face naprawdę KOCHA to stosunkowo szybko się oświadcza i nie przeszkadza mu ślub ani inne rzeczy, które z nieodpowiednią osobą zawsze są przeszkodą (bo po co papier, wydawanie kasy itp), no ale wiadomo, ze są wyjątki, chociaż 5 lat to już długo... a ile on ma lat?

Gość tyrinkaaa
Tą stację można rozpatrzeć z dwóch stron. Faceci mają dziwny tok myślenia. Dla większości zaręczyny a po nich od tak szybko się weźmie ślub (mój tak myślał i paru chłopaków moich koleżanek) z zaręczynami zwlekał 3,5 roku z tym że my mamy takie relacje, ze o tym rozmawialiśmy a nie że była to jakaś wielka niespodzianka. Ale myślenie faceta jest tak proste, że przerażające. Nie wiem czy chcesz mieć ślub kościelny, czy w ogóle jakiś jeśli tak to musisz uświadomić facetowi, że takie rzeczy planuje się przynajmniej z rocznym wyprzedzeniem. I druga sytuacja kiedy jemu jest tak wygodnie jak jest albo też do końca nie jest pewien. Nie wiem w jakim wieku jesteście, ale po 5 latach każdej dziewczynie było by miło usłyszeć, że facet myśli poważnie o związku, że planuje jakąś przyszłość.