Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Edytowano 10 godzin temu przez Zawszе przychodzi noc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 114 Napisano 9 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 114 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Edytowano 9 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 44 Napisano 9 godzin temu 🩶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 114 Napisano 9 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 114 Napisano 9 godzin temu Czarny anioł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 9 godzin temu Idzie jakby sex uprawiała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 5 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Tweed Lush napisał: 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 114 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Idzie jakby sex uprawiała Gdzie ona tam idzie, kręci sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 5 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Idzie jakby sex uprawiała nimfy vibe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 44 Napisano 9 godzin temu 🩶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1096 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Idzie jakby sex uprawiała Widmoku , a co jeż na to że takie myśli kłębią ci się pod pustą czaszką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Widmoku , a co jeż na to że takie myśli kłębią ci się pod pustą czaszką? Myślę że ona prędzej by chciała z nim sex ale on by znalazl wymówki na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Widmoku , a co jeż na to że takie myśli kłębią ci się pod pustą czaszką? Jeszcze wytłumacz co masz na myśli płaska , bo nie wiadomo jak interpetować twoje autystyczne zarzuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 5 Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, Tweed Lush napisał: 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Myślę że ona prędzej by chciała z nim sex ale on by znalazl wymówki na nie tobie tylko jedno w głowie i chyba dawno się nie ruсhałaś co dzidzia piernik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 5 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, salix napisał: Widmoku , a co jeż na to że takie myśli kłębią ci się pod pustą czaszką? nawet ja nie skojarzylem teog z sexem, tylko z sensualnoscia co nimfa promowala, co ten widmok ma w glowie zboczuch jeden xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Mowilam że jakiś lewus Wiecznie niezadowolona i ewidentnie brak bolca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1096 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Myślę że ona prędzej by chciała z nim sex ale on by znalazl wymówki na nie No on w ogóle jakoś nieszczególnie zdradza zainteresowania nia. 1 minutę temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Jeszcze wytłumacz co masz na myśli płaska , bo nie wiadomo jak interpetować twoje autystyczne zarzuty Mam na myśli seks widomoku, że patrząc na teledysk masz skojarzenia seksualne, a z jeżem całymi nocami o żarciu pyr gadacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, burzum napisał: nawet ja nie skojarzylem teog z sexem, tylko z sensualnoscia co nimfa promowala, co ten widmok ma w glowie zboczuch jeden xD A to jakiś zakaz jest interpretacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: No on w ogóle jakoś nieszczególnie zdradza zainteresowania nia. Mam na myśli seks widomoku, że patrząc na teledysk masz skojarzenia seksualne, a z jeżem całymi nocami o żarciu pyr gadacie. A ty z mężem o czym gadasz , bo głównie was afery interesują i kłótnie płaska decho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: No wiadomo. Bolec to mój pjerdolec Nowotwór może się rozwija i temu taki niemiluch z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Mongoł 8 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Jeszcze wytłumacz co masz na myśli płaska , bo nie wiadomo jak interpetować twoje autystyczne zarzuty Już dziś pomyliłeś Pokrakę z Krejzi, teraz mylisz Salix z Eve. Pewnie proboszcza mylisz ze sprzedawcą jajek z bazaru Edytowano 8 godzin temu przez Śliwka Pulsar to Mongoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Nowotwór może się rozwija i temu taki niemiluch z ciebie Możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1096 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: A ty z mężem o czym gadasz , bo głównie was afery interesują i kłótnie płaska decho Gdybym miała z mężem którego nie mam gadać nocami o żarciu pyr to wolałabym nie miec męża. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Możliwe Nie pomogę 9 minut temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Już dziś pomyliłeś Pokrakę z Krejzi, teraz mylisz Salix z Eve. Pewnie proboszcza mylisz ze sprzedawcą jajek z bazaru Nie moja wina że piszecie bardzo podobnie więc co za różnica jak was nazywa ktoś. Edytowano 8 godzin temu przez Zawszе przychodzi noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 20 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Gdybym miała z mężem którego nie mam gadać nocami o żarciu pyr to wolałabym nie miec męża. Może dlatego nie masz bo za sztywne reguły jak w wojsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 252 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Już dziś pomyliłeś Pokrakę z Krejzi, teraz mylisz Salix z Eve. Pewnie proboszcza mylisz ze sprzedawcą jajek z bazaru On nie myli. Po prostu jak na kogoś nie ma nic konkretnego, to stosuje zestaw bluzgów zastępczych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach