Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość despe.racja

JAKIE markety/dyskonty lubicie a jakie nie i dlaczego?

Polecane posty

Gość despe.racja

u mnie na osiedlu jest coraz wiecej sklepów typu lidl, biedronka, stokrotka, netto, inter marche, zabka, rossmann a w budowie jest czerwona torebka. najbardziej lubie.... właściwie w każdym jest coś innego, lepszego. zamiast zakupy robić w jednym miejscu to chodzę do wszystkich po cos tam :-O

Gość despe.racja
o !?!?! a tego nie wiedziałam :-) muszę wyprubować bo lubie piwo szczegolnie harnasia.

Gość ogólnie nie znoszę............
tesco kaufland za klimat i typową "dyskontowość" biedronka - zyskuje - ma coraz więcej produktów markowych i wartych uwagi: sery róznego rodzaju, włącznie z długodojrzewającymi, szynki włoskie, kiełbasy hiszpańskie reszta może być

Gość ogólnie nie znoszę............
Harnaś jest chyba aktualnie najtańszy w PoloMarket czteropak za 7,77

Gość o jaaa Iruś jak
biedronke lubie, za to, że jest blisko. lidla za tanie dobre makarony, czekoladę i niektóre akcje tematyczne. kaufland za to, że jest dużo promocji

Gość o jaaa Iruś jak
o i biedre za tanie desperadosy

Gość Mgr.
w moim netto jest czysto i nie ma tloku. towary sa na bieżąco wykładane na półki, równiutko, czysto wręcz pachnie. przyjemnie robic tam zakupy. ale już w innym netto jest bałagan i tłok.

Gość despe.racja
zapomnialam o auchan, makro, i selgrosie :-O czy nie za duzo ??? szkoda mi malch sklepików. Nie raz chciałabym coś tam kupic ale nie po drodze mi. Akurat nie ma miejsca do zaparkowania albo nie moga kupić wszystkiego na raz. :-(

Gość lubie biedronke
ale wkurza mnie, że nie można tam kupic luzem marchewki i pietruszki, tylko są pakowane a na cholere mi tyle marchewki naraz

Gość ommmnommmnomm
auchan i biedra :) nie znosze netto ;/m

Gość gość
ja nie lubię już lidla, bo potrawy gotowe które tam kupowałam sprawiły,że odszedł ode mnie chłopak, na szczęście wrócił po tym jak kupiłam mięso z biedronki,nie przepadam za kauflandem, bo ciągle przychodza tam awanturniczy patologiczni ludzie i jeszcze kasjerka/sklep oszukali mnie na paście (na polce byla po 6.90 a na paragonie po 10!) ale że robilismy zakupy na ponad 120zl to umknelo , poza tym nie pokazują chyba czytnika cen, a w biedronce teraz zrobili taki ekran dla klientow i nawet są buzki i klient moze dotknac dotykowy ekran czy byl zadowolony z obslugi :) jest jeszcze tesco, gdzie też przychodzą dziwni ludzie, mało produktów, a to kaufland ma z kolei mnostwo produktow, najblizej mam do biedronki, lubie ja, przychodza normalni ludzie

Gość gość
Wędliny w inter są nieswieze...mimo ze robią wszystko na miejscu,to wystarczy ze dzień w lodówce polezy to już się spoci i śmierdzi okropnie... Wciskajatakie gonwo az szkosa gadax