Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochalam kieedyś bardzo...

Moja" miłość" się żeni...

Polecane posty

Gość annutka
Ah nie, nie chodził mi o Ciebie, chociaż to dość powszechne ;) sama gram przypuszczeniami, może to potrzeba lekkiej adrenaliny? Nie wiem jak u Ciebie, ciężko kiedy nie ma jasności.

Gość jfkkfc
Tak.

Gość jfkkfc
Nic nie jest jasne,ani ciemne. Czas przestac zaprzatac glowe,serce czyms,co nigdy nie nastapi.

to kawal czasu, ciezko jest powiedziec juz teraz, ja myslalam ze te 4 miesiace temu sie z nim widzialas

Gość jfkkfc
Chyba ogolnie Anutka pisze.

Gość jfkkfc
Widzialam,ale nie spalam :) az dziw,ze nikt jeszcze nas nie obrazil tutaj. Wszakze zdradzalysmy.

Gość jfkkfc
Tak. Bez chwili zastanowienia.

Gość jfkkfc
Ja nie mam. On ma.

powiem tobie ze on chcial mi zrobic dziecko jeszcze rok temu ale sie nie zgodzilam i moze miesiac pozniej zrobil dziecko tej swojej juz zonie :(

Gość annutka
hmmm co do czekania to polecam "czas spełniania" hey, czasami pomaga. I piszę ogólnie, nie mogę mieć zdania co do Was, nie czuję się na siłach że tak powiem. Sama miałam takie dziwne spotkania, a potem jeszcze dziwniejsze uczucia :)

Gość jfkkfc
Tak??? Moja droga,tak jak czulam,pewnie jeszcze sie spotkacie w swoim zyciu. Naprawde ci tego zycze,o ile sama chcesz.

Gość jfkkfc
Anutka,napisz wiecej o tych spotkaniach i odczuciach,uczuciach. Przypuszczenia sie nie sprawdzily? Czy tak?

ale czemu ja wciaz nie rozumiem czemu?? :( czemu mnie tak zwodzi milczy ipozniej sie odzywa i jak sie widzimy to mowi jak tesknil i wogole czulam jakbysmy byli razem... ;( to tak boli ;((( juz nie wytrzymam ;((

Gość jfkkfc
Przynajmniej ci mowi :) zycie u boku kogos,z kim dokonalo sie zlego wyboru,nie jest latwe. Co ma ci mowic?

a teraz jak sie dowiedzial ze bedzie ojcem to byl kompletnie zalamany, zmartwiony, nieszczesliwy....

Gość jfkkfc
Czyli to iluzja. Nasze wyobrazenie,nadzieja,ze mozna byc szczesliwym z osoba,ktora sie prawdziwie kocha, a ktora jednak nas nie kocha. Bo co tak naprawde stoi w naszym zyciu na przeszkodzie? Tylko my sami.

Gość jfkkfc
Bombel. Spotkaj sie z nim,porozmawiaj o wszystkim.

Gość jfkkfc
Wierze,ze bedzie dobrze. Zobaczysz. O ile oboje zdecydujecie ,co dla was jest najwazniejsze i najlepsze.

on unika tego tematu, nie chce ze mna o tym rozmawiac nie wiem czemu, nie chce odpowiadac na tego typu pytania, kiedys mi powiedzial ze jak dla niego to mozemy byc kochankami do konca zycia

Gość annutka
Spotkania wniosły tylko wątpliwości, z tym że ja byłam wtedy w bardzo szczęśliwym związku. To po co się spotykałam? No właśnie. To przecież takie normalne, kilka lat mija, a to ktoś bliski. Szkoda wielka kiedy zauważysz jak wspaniale gra. Gra na uczuciach, na wspomnieniach, na tym co zna. Gdybym spotkała go po raz pierwszy nic bym nie poczuła, ale sentymenty są zdradliwe, dlatego radzę odetchnięcie z dala od starego i nowego, Przeciez to ja żyję dla siebie a nie dla zabawy jednego czy drugiego,\.

Gość jfkkfc
U mnie to zapewne ucieczka,nie wiem od czego. Tyle,ze uciekl tez ode mnie.

on sie wogole do mnie nie odzywa nic a nic...od kad mu sie ta corka urodzila a to bylo w grudniu,nawet na moje urodziny smsa nie napisal a zawsze pamietal